Quantcast

Iš Jungtinės Karalystės parskrido per 60 Lietuvos gyventojų

Pirmadienio vakarą iš Jungtinės Karalystės specialiu reisu į Rygą parskrido daugiau kaip šešios dešimtys Lietuvos gyventojų.

Kaip ir planuota, „airBaltic“ lėktuvas iš Londono Rygoje nusileido po 22 valandos.

„Šiuo lėktuvu grįžo 66 Lietuvos piliečiai, jie jau susėdo į du autobusus ir pajudėjo link Lietuvos sienos. Esu dėkingas visiems, prisidėjusiems, kad tokiomis nepalankiomis aplinkybėmis pavyko rasti sprendimus“, – pirmadienio vakarą BNS sakė užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis.

Esu dėkingas visiems, prisidėjusiems, kad tokiomis nepalankiomis aplinkybėmis pavyko rasti sprendimus.

Iš Latvijos sostinės į Lietuvą grįžę žmonės vežami dviem autobusais. Numatyta, kad jie keliaus į Vilnių, Ukmergę, Pasvalį, Kauną, Šiaulius.

Grįžusieji iš Jungtinės Karalystės privalo izoliuotis dešimčiai dienų arba turėti ne senesnį nei prieš 48 val. atlikto koronaviruso testo neigiamą rezultatą.

Specialų humanitarinį reisą iš Londono į Rygą Lietuva, Latvija ir Estija organizavo drauge. Juo parskraidinti trijų Baltijos šalių piliečiai, kuriems buvo būtina grįžti namo, bet jie to negalėjo padaryti dėl atšauktų skrydžių iš Jungtinės Karalystės.

Lietuvoje prieš savaitę įsigaliojo draudimas keleiviniais lėktuvais atvykti iš Jungtinės Karalystės dėl šioje šalyje plintančios naujos itin užkrečiamos koronaviruso atmainos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užtenka vieno užsikrėtusio parvežti agresyviai naujai formai

Užtenka vieno užsikrėtusio parvežti agresyviai naujai formai portretas
Iš jų 26 yra naujos lesbių valdžios draugės ir draugeliai įstrigę per kalėdinį apsipirkimą Angluose.

laukiam

laukiam portretas
Labai didziulis Aciu tau Gabriuk uz naujos atmainos CORONOS viruso pargabenima mums i Lietuvele Gabriuk nenuleisk ranku ir toliau ieskok galimybiu kaip parsigabenti likusi uzkrata

Molodiecas

Molodiecas portretas
Gabrutis. Kalnus nuverte kaip uzsienio ministeris. Hip hip ura!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių