Quantcast

Judėjimo ribojimus Vyriausybė žada palikti 16-oje savivaldybių

Judėjimo ribojimą iki mėnesio pabaigos siūloma pratęsti 16 savivaldybių, tarp jų – Vilniuje ir jo rajone, Klaipėdoje, Neringoje, nurodoma pirmadienį registruotame Vyriausybės sprendimo projekte.

Sveikatos apsaugos ministerija siūlo, kad judėjimo ribojimai iki balandžio 1-osios būtų pratęsti tarp Biržų rajono, Klaipėdos miesto, Kupiškio rajono, Marijampolės, Neringos, Panevėžio miesto ir rajono, Šalčininkų rajono, Širvintų rajono, Švenčionių rajono, Trakų rajono, Utenos rajono, Varėnos rajono, Vilniaus miesto ir rajono bei Visagino savivaldybių.

Ir toliau galiotų draudimas atvykti ir išvykti iš jų, išskyrus išimtinius atvejus, taip pat būtų galima judėti tarp žiedinių savivaldybių.

Pasak ministerijos teikimo, tęsti judėjimo ribojimus siūloma tose savivaldybėse, kur 14 dienų naujų COVID-19 atvejų skaičius 100 tūkst. gyventojų siekia 200 ir daugiau.

Taip pat patikslintas tarp leidžiamų lankyti uždarose erdvėse esančių įstaigų sąrašas, įtraukiant zoologijos ir botanikos sodus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
Į užsienį , visokius kurortus galima, o Lietuvoj ne, tikrai kvaili visi jų ekspertai ir visi patarėjai.Man reikia į zarasus iš kauno tai ką neleis pervažiuoti per Uteną neišlipant iš mašinos kur aš užsikrėsiu ar užkrėsiu buka pročiai jūs visi valdantieji, o tos bobelės valdžioje ,jos išvis apie gyvenimą nenutuokia ir visus pasitaikančius atvejus, jos trumparegės .Gana tyčiotis iš savo tautos ponai valdantieji.. Nereikia paprastų žmogelių vadinti gyvulių ūkiais jūs patys tokie visi valdantieji

TAIGIS

TAIGIS portretas
užtenka DURNIUOTI......

antanas

antanas portretas
Ar ta ponia pati supranta apie ka ji cia parase ar ne?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių