Quantcast

Įspūdžiai po „Greičio maratono“: vieni vairuotojai netikėjo viršiję greitį, kiti akciją sveikino

  • Teksto dydis:

„Greičio maratonas“ – taip pavadintą akciją vakar vykdė visos Europos kelių policijos. Tarp jų ir Lietuvos. Šalies keliuose tikriausiai ne vienas pastebėjo neįprastai daug greičio matuoklių, organizuojamų masinių reidų. Policija žada, kad visą šią savaitę pareigūnų keliuose matysime daugiau, praneša LNK.

Šalies keliuose buvo vykdomas Europinis 24 val. reidas „Greičio maratonas“, kuriuo siekiama ugdyti supratimą, kad tik saugus važiavimo greitis gali padėti išvengti eismo įvykių ir jų skaudžių padarinių.

Kontrolės postai bei trikojai buvo išdėstyti daugelyje Lietuvos kelių, tad viršijusių greitį – tūkstančiai. Štai Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, dirbantys pareigūnai matavo automobilių greitį. Čia greičio mėgėjų per pusdienį – 21, šeši iš jų greitį viršijo daugiau nei 31 km/val.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Tikrintas ir blaivumas. Išgėrusiųjų iki popietės nepasitaikė, tad šalikelėje buvo išrikiuoti tik greitį viršiję.

Viena greitį viršijusi moteris atskleidė važiavusi 20 km/val. greičiau, nei leistinas greitis. Ji tikino ateityje į spidometrą žiūrėsianti atidžiau. Vis dėlto sakė, kad tokias policijos akcijas vertina teigiamai.

„Viskas gerai, teigiamai“, – teigė ji.

Popiet sustabdytas juodas „Toyota Prius“. Greičio matuoklis užfiksavo, kad vairuotojas spaudė 113 km/val. greičiu. Vairuotojui tuo buvo sunku patikėti, tad pareigūnas pasiūlė peržiūrėti rodmenis.

Savaitės pradžioje, pirmadienį ir antradienį, policija užfiksavo 3893 greičio viršijimo atvejus, o vakar policijos keliuose jų – dar daugiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Aš jums biški Lietuvos respublikos visuomėnę supažinsiu. Tie mobilus greičio matuokliai statomi kai medžiotojai medžioja žvėrį tai yra varovai varanatis žvėris. Principas tas pats mobiliais greičio matuokliais Lietuvos Respublikos teisėsauga korumpuoti ir bendrai neteisėtai statė mobilius greičio matuoklius, kad kurstytų kaarą, propogandą,. Tai yra kurstė visuomėnę organizuodami neteisėtai energijos srautą Lietuvoje ir trukdė visuomėnei vystytis terorizuodami Lietuvos respubliką ir subankrotinę Lietuvos Respubliką. Jūs neteisėtai suklastotus gaudavote pranešimus susimokėti nesilaikant greičio. Pagal mano skelbimą pranešu, kad galite bilinėtis, dėl bokotavimo, agitavimo, visuomėnės kurstymo, maištavimo, sukilimo perversmo darymo. Tai yra nusikaltimai dėl mobilių greičio matuoklių. Neteisėta. Tas ką korumpuoti šeria yra psichopatas su visa ligos istorija. kodėl viešinu, todėl, kad 2004 metų krizės infliacinio deficito sudarymo 0,00 euro taip pat nuostolių asmenys klastojo dokumentus.

P

P portretas
Tai nauja stovėjimo aikštelė nemokama adresas jotvingiu gt 2

H

H portretas
Už greiti lengviause nubaust o po ženklais stovi mašinos jotvingiu gatvėi ju policija nemato jiems reike įrodimu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių