Quantcast

Įsigalioja kai kurie karantino režimo pakeitimai

Nuo pirmadienio įsigalioja dalis karantino režimo pakeitimų: atvirose erdvėse leidžiamas sportuojančių asmenų skaičius padidintas iki 10, leidžiama fiziškai aptarnauti lankytojus bibliotekų ir valstybės archyvų skaityklose.

Vyriausybė trečiadienį taip pat sutiko į sąrašą savivaldybių, kuriose gali būti nustatomos švelnesnės karantino režimo priemonės, įtraukti ne tik savivaldybes, kuriose 14 dienų koronaviruso infekcijos sergamumo rodiklis 100 tūkst. gyventojų yra mažesnis kaip 200 atvejų, bet ir tas savivaldybes, kuriose sergamumas neviršija 300. Į tokį sąrašą papildomai įtrauktos Neringos, Klaipėdos miesto, Kupiškio rajono ir Utenos rajono savivaldybės.

Nuo pirmadienio padidintas leidžiamas maksimalus asmenų skaičius iki 10, kai yra teikiamos sporto, laisvalaikio ir pramogų paslaugos atvirose erdvėse.

Nedraudžiama ir sveikatinimo paslaugų centrų, teikiančių poilsio paslaugas, veikla. Kitos paslaugos – kaip laisvalaikio, pramogų, pirčių, baseinų – yra draudžiamos. Sveikatinimo paslaugų centrai, kaip ir kiti ūkio subjektai, galėtų veikti teikdami nutarimu tiesiogiai nedraudžiamas paslaugas.

Karantino režimas pratęstas iki balandžio 30 dienos. Šiuo metu gali veikti atskirą įėjimą iš lauko turinčios parduotuvės, kirpyklos ir grožio salonai, muziejai, galerijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baltux

Baltux portretas
Konservatoriu rezimas susvelnino karantino rezima :D

jus cia

jus cia portretas
baikit tuos bajerius

Kindziuliui

Kindziuliui portretas
Issigando, kad nesamoniu prirase, tai ir issitaise. Nors tiek. Kornelija, kita karta ziurek, ka rasai.....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių