Quantcast

Į Lietuvą pristatomi kariniai visureigiai iš Nyderlandų

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą birželio ir liepos sandūroje pristatomi iš Nyderlandų įsigyti apie 150 vienetų naudotų karinių visureigių „Mercedes-Benz GD“, kurie papildys kariuomenės visureigių parką, pirmadienį pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Ši technika į Lietuvą gabenama birželio 27 - liepos 15 dienomis.

Lietuvos kariuomenė dvišaliu pagrindu iš Nyderlandų kariuomenės įsigyja kelis šimtus naudotų karinių transporto priemonių – įvairios paskirties visureigių „Mercedes-Benz GD“, vilkikų ir sunkvežimių „DAF“, tralų.

Technika į Lietuvą iš Nyderlandų gabenama etapais - praėjusių metų pabaigoje Lietuvą pasiekė 15 vienetų transporto priemonių, šių metų balandį – dar 18 medicinos evakuacijos visureigių, tralas ir kelios dešimtys priekabų. Likusi technika – visureigiai, sunkvežimiai ir priekabos – pasieks Lietuvą per 2016 ir 2017 metus. Šio projekto vertė siekia 7 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

agentas

agentas portretas
Viso projekto vertė tokia. O tai ne tik dabar gabenami visureigiai, bet ir kita traipsnyje minima technika: sunkvežimiai ir priekabos. Be to ir minėti visureigiai turbūt patys brangiausi savo klasėje, užtenka pasižiūrėti autoskelbimus.

Siaip

Siaip portretas
Agentui.... Sandorio suma 7 000 000 eurais. Tai yra kekvieno visureigio verte yra 46.666 euro.... Kai tuo tarpu pas olandus jie nurasyti i metalo lauza tai yra utilizavimui. Sitos senienos netgi su pilna ginkluote ir ekipuote tokia pacia issidevejusia nei puse to nevertos. Ir tokiu aferu NATO su musu KAM jau ne viena desimti prasukusios yra ... Lygiai taip pat kaip norejo mums parduoti ir apginkluoti musu kariuomene M 14 karabinais antro pasaulinio karo metu teigdami kas jie yra geresni uz tuo metu ginkluoteje buvusius AK ir tik kai triuksmas kilo tada jau atseit uz dyka juos ir tik i rezeva gaus prie to nutyledami kad karabinai atkeliavo visiskai tusti ir uz dirzus ir visa kita kas prie tu karabinu priklause sumokejo tiek kiek netgi tos senenienos su viskuo nebuvo vertos... Va taip NATO is savo ivairaus slamsto kuri utilizuoti yra brangu atseit kaip pagalba sajungininkams milijonus uzdirba kartu su kazkuo is KAM su tokiais "sekmingais" sanderiais...

Nu

Nu portretas
Pirktu trecdali ,bet naujos.Pinigus plauna!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių