Quantcast

Į Lietuvą neįleistas pilietybės netekęs buvusios S. Šoigu draugės vyras A. Kaminskas

Pasieniečiai į Lietuvą neįleido šalies pilietybės neseniai netekusio Rusijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu vaikų motinos Jelenos Kaminskas vyro Adolfo Kaminsko, neseniai netekusio Lietuvos pilietybės.

Pasak Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) atstovo spaudai Giedriaus Mišučio, į Lietuvą jis bandė atskristi sekmadienį iš Stambulo.

Jo teigimu, A. Kaminskas pareigūnams pateikė nebegaliojantį Lietuvos pasą, o po to bandė patekti į šalį su Rusijos pasu. To padaryti A. Kaminskui nepavyko dėl rudenį Lietuvoje ir kitose regiono šalyse įvestų atvykimo apribojimų Rusijos piliečiams.

„Atlikus visus formalumus, pasieniečiai minėtą į Lietuvą neįleistą asmenį išsiuntė atgal reisu į Stambulą“, – BNS pirmadienį sakė G. Mišutis.

Apie tai, jog A. Kaminskui panaikinta Lietuvos pilietybė, Vidaus reikalų ministerija paskelbė anksčiau gruodį. Sprendimas argumentuotas tuo, kad vyras tapo Rusijos piliečiu ir neturi teisės į daugybinę pilietybę.

Kaip skelbė LRT tyrimų skyrius, A. Kaminskas yra susituokęs su Rusijos piliete Jelena Kaminskas, buvusia Šebunova. Ji yra buvusi Rusijos gynybos ministro S. Šoigu draugė, turinti su juo du bendrus vaikus. Patys Kaminskai turi du savo vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Uz rusija

Uz rusija portretas
Supuvusi tauta,Lietuva

asfhttntyn

asfhttntyn portretas
TAS KAMINSKIJ gali vaziuoti i MAGADAN,o kam jam LIETUVA?

taigiui

taigiui portretas
Tai ištekėjo lukaška užputkos???žiedą gavo,kaip tau?
VISI KOMENTARAI 60

Galerijos

Daugiau straipsnių