Quantcast

Į Lietuvą gydytis atvyko dar trys Ukrainos kariai

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą gydytis atvyko dar trys per antiteroristinę operaciją Ukrainoje sužeisti kariai, BNS penktadienį patvirtino Krašto apsaugos ministerijos Visuomenės informavimo skyrius.

Kaip BNS sakė skyriaus vedėja Viktorija Cieminytė, kariai iš Dnepropetrovsko į Lietuvą transporto orlaiviu C-27 „Spartan“ atvyko ketvirtadienio vakarą. Juos lydėjo Lietuvos karo medikai.

„Du atvykę Ukrainos kariai atvyko į Karių reabilitacijos centrą Druskininkuose, vienas bus gydomas civilinėje ligoninėje“, - sakė V.Cieminytė.

Tuo pačiu orlaiviu ketvirtadienį į Kijevą buvo nuskraidintos Sveikatos apsaugos ministerijos ir Krašto apsaugos ministerijos humanitarinės siuntos, jų bendra vertė - 69 tūkst. eurų. Krovinį sudarė įvairūs medikamentai ir medicinos įranga.

Taip pat praėjusios savaitės penktadienį į Ukrainą išgabenta 83 tūkst. eurų vertės parama iš Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) tvarkomo valstybės rezervo.


Šiame straipsnyje: Ukrainos kariaigydymas LietuvojeKAMkaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
visi komentarai teisingi ko jie cia atvaziavo zudikai i ka jie saude i vaikus i senus zmones lauk juos gydomi uz musu pinigus atiduokite ka is musu invalidu atemete musu visa valdzia pakratyt oi kiek npinigeliu atsirastu musu prezidente nemazai gauna lai ir gydo uz savo pinigus

jankis

jankis portretas
vaikaudžiai lauk namo

vytas72

vytas72 portretas
is kur tuos pinigus gavo lietuviai kad taip gali padeti ukrainai, o musu lietuvis ir taip pragivens, ar dar kokius mokescius sugalvos
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių