Quantcast

Gyvūnų globėjai šaukiasi pagalbos: mažiems kačiukams stinga maisto ir namų

  • Teksto dydis:

„Nuaro“ gyvūnų globos namai šaukiasi pagalbos – globojamiems kačiukams stinga pašaro ir žmonių, kurie jais pasirūpintų laikinai priglausdami arba suteikdami nuolatinius šiltus namus.

„Nuaro“ gyvūnų globos namuose – katinukų jūra. Taip, – tai yra mūsų visų neatsakingumo jūra. Mažyliai kabinasi į gyvenimą lyg į skęstanti šiaudą. Ar jie mieli? Žinoma. Ir jie nusipelnė mūsų rūpesčio ir meilės. Šiandien mes prašome Jūsų pagalbos. Baigiame sušerti mažiems kačiukams skirtą pašarą“, – rašoma „Nuaro fondo“ pranešime.

Jie prašo atnešti, atvežti ar atsiųsti  maistelio kačiukams – sauso ir konservuoto. „Esame išbandę daug rūšių, bet labiausiai mažiems kačiukams tinka „Royal Canin“ mažyliams skirtas sausas ir konservuotas pašaras, taip pat „Lifestyle Nature protection“ konservai“, – vardijo įstaigos atstovai.

Taip pat, tarstelėjo jie, kačiukai ieško namų – jiems reikalingi mylintys šeimininkai.

„Jei galite priglausti kačiukus nuolatinai, atvykite pas mus į gyvūnų globos namus ir išsirinkite savo naują šeimos narį. Taip pat kačiukus galima priglausti ir laikinai“, – sakė „Nuaro fondo“ darbuotojai.

Įstaigos kontaktai:

Kaunas: Šv. Gertrūdos g.46, (8-37) 322333 (8-600) 05551 (8-655) 70058,  I-V 9-19 val., VI 10-15 val.

Alytaus rajonas.: Norgeliškių k., (8-686) 29110, I-V 8-17 val.

Klaipėdos rajonas: Kalnuvėnų k., (8-46) 314040 (8-687) 36888 I-V 12-17val., VI 12-15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu blin sugalvojo, neturi kur pinigų dėti,

nu blin sugalvojo, neturi kur pinigų dėti, portretas
Visai nesuprantu aš savo tautiečių. Lyginti nelegalius pabėgėlius (pirmiausia reikia išsiaiškinti kas jie, kokiais tikslais atbėgo, ar vadovautis Europos sąjungos humanizmo reikalavimais) su bešeimininkėmis katėmis, šunimis??? Gal jau gana čia humanizmo....... Jeigu gyvūnas nebeturi šeiminiko, vadinasi jis nebereikalingas ir man graudu girdėti virkavimus:padėkite, remkite- visu tokių "nelaimėlių" vieta į Zoologijos gyvūnų meniu... Tų kačių ir šunų taip globojant prisiveis kaip Australijoje kiškių-triušių, kad nebežino kaip juos naikinti....

To anonimas

To anonimas portretas
Visada aukoju gyvūnams,nes emigrantus ES maitina ir kam tie išvedžiojimai

Anonimas

Anonimas portretas
Ne tuo adresu graudenat:jeigu jau perėjūnams migrantams į dieną skiria 12e.,tai reiškia valstybė labai turtinga,ir lėšų miaukiantiems vargšeliams tikrai atsiras.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių