Quantcast

Gyventojai apie neblaivų medikų ekipažą: tai šokiruojantis įvykis

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Lazdijų rajone į iškvietimą atvyko neblaivūs greitosios darbuotojai – vairuotojas ir medikė, praneša LNK žinių tarnyba.

Tai pastebėjo greitąją savo motinai iškvietęs vyras. Anot jo, tiek medikė, tiek vairuotojas kalbėjo nerišliai, nuo jų sklido stiprus alkoholio kvapas.

Todėl vyras iškvietė policijos pareigūnus. Greitosios darbuotojai nustatytas 1,82 prom. girtumas, o vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Kitą rytą į policiją jis atėjo pats.

Ši istorija nutiko Lazdijų rajone, Paliūnų kaime. Vietiniai sako, kad kai išgirdo šią istoriją, pašiurpo.

„Pirmą sykį girdžiu, kad medikė būtų girta. Tai dar gerai, kad žmogus pastebėjo, kad ji girta. O jei būtų nepastebėjęs? Tai būtų ne tik to žmogaus neprižiūrėję, bet dar ir kokią avariją padarę.

Aš turiu 92-ejų metų senelį, 60-ies metų mamą. Tai, jei pakviesčiau mamai ar seneliui greitąją, o atvažiuotų girti…“,  – galvą kraipė kalbintas vyras.

„Negalvojau, kad medicinoje gali taip nutikti. Juk gydytojais mes pasitikime. Tai šokiruojantis įvykis“,  – kalbėjo moteris.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše

 

 

Lazdijų rajono vicemeras  sako, kad savivaldybėje – šokas. „Labai nemaloni žinia, tiesiog šokas. Kartais vairuotojai važiuoja išgėrę, bet kad visa medikų komanda – labai netikėta ir labai bloga situacija. Labai blogas pavyzdys“,  – pasakojo Lazdijų rajono mero pavaduotojas Valdas Petras Mikelionis.

Savivaldybė sako, kad nieko padaryti negali, nes Greitosios pagalbos skyrius pavaldus Alytui.

„Mums informacija visiškai nebuvo suteikta. Direktorė pasakė, kad vyksta tyrimas“, – teigė V.P. Mikelionis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
taigi ištisai skalambija, kad medikai krenta kaip lapai nuo kovido, kad nėra kam dirbti..vat jums pvz. pasispirituoja taip medikai matyt gydosi. Kadangi gyvenu daugiaaukštyje namas turi daug butų ir dažnai atvažiuoja Greitukė...kadangi name vyresnio amžiaus žmonės...tai vat kai rodo per TV ar matai naujienose visi kaip kosmonautai...realybėje net be kaukių...kai filmuoja ar fotografuoja..reikia pasirodyti, kad labai jau dirba kosmonautai...o realybėje ...visi atkreipkite dėmesį patys įsitikinsite...tiesiog net kaip gatvėje pravažiuoja. Čia tik mums makaronus TV ir žurnalistai kabina

BAIKIT APSIMETINĖT IR ŠOKIRUOTIS !

BAIKIT APSIMETINĖT IR ŠOKIRUOTIS ! portretas
Kokia visuomenė , tokia ir greitoji pagalba. Baubianti visuomenė nebegerbia nė savęs , nė kitų , jokie garbės kodeksai nebeegzistuoja... Vien pamačius , kaip politikai be jokių skrupulų šokinėja per partijas , susidaro vaizdas visiškos anarchijos : ŠNEKĖKIT KĄ NORIT , O AŠ ELGIUOSI KAIP MAN PATINKA....

Jonas

Jonas portretas
Išsiblaivis ir į darbą
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių