Quantcast

Gimtadienį švenčiantis A. Dulkys: didžiausia dovana – pasiskiepijusieji ir tie, kurie skiepijasi

  • Teksto dydis:

Spalio 28 dieną sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys švenčia 49-ąjį gimtadienį. Ketvirtadienio vakarą ministras socialiniame tinkle pasidalijo mintimis apie tai, kas jam yra didžiausia gimtadienio dovana.

„Ačiū visiems už gimtadienio sveikinimus. Didžiausia dovana – 7655 pasiskiepiję praėjusią parą ir tie tūkstančiai, kurie skiepijasi šiandien! Ačiū visiems, kurie nusprendėte pasiskiepyti pirmą kartą. Jūsų skaičius nemažėja nuo rugsėjo pabaigos! Ačiū visiems, kurie rūpinatės sveikata ir neužmirštate savo antrojo skiepo“, – socialiniame tinkle rašė ministras.

A. Dulkys įvardijo, kada pasiskiepys trečiąja doze nuo COVID-19. „Ačiū visiems, kurie atsakingai ruošiatės sudėtingam žiemos sezonui ir pasiskiepijate trečiąja vakcinos doze. Suėjus terminui, asmeniškai tai padarysiu gruodžio 17 d. Ačiū visiems 1 803 928-iems! Jūsų apsisprendimo dėka stabilizuojame situaciją šalies ligoninėse ir reanimacijoje, Jūsų dėka esame sparčiausiai besiskiepijantys visoje Rytų Europoje. Tai nėra mūsų galimybių riba. Judėkime pirmyn!“ – mintimis dalijosi A. Dulkys.

A. Dulkio feisbuko nuotr.

Praėjusią parą nustatyta 3360 naujų COVID-19 atvejų, mirė 34 žmonės, ketvirtadienį pranešė Statistikos departamentas. 26 mirusieji buvo neskiepyti arba paskiepyti nepilnai.

Jūsų apsisprendimo dėka stabilizuojame situaciją šalies ligoninėse ir reanimacijoje, Jūsų dėka esame sparčiausiai besiskiepijantys visoje Rytų Europoje.

Praėjusią parą 2562 žmonės paskiepyti pirmąja vakcinos doze, iš viso paskiepyti 7655 žmonės.

Ligoninėse šiuo metu gydomi 1822 COVID-19 sergantys žmonės – maždaug dviem dešimtimis mažiau nei prieš parą, 150 iš jų – reanimacijoje.

Šalyje praėjusią parą atlikta 16,4 tūkst. molekulinių (PGR) ir 8,4 tūkst. antigeno tyrimų dėl įtariamo koronaviruso.

14 dienų naujų susirgimų koronavirusu skaičius 100 tūkst. gyventojų toliau kyla ir pasiekė 1382,1 atvejo. 7 dienų teigiamų diagnostinių testų rodiklis  pakilo iki 14,2 procento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad didžiausią dovaną norėtume iš Dulkio,kad paliktu ministro kėdę ir nenuoditu mus.Linkim ir laukiam to spręndimo.Laimingo kelio.

Vasgj

Vasgj portretas
Butu gerai, kad cia butu paskutinis jo gimtadienis.

Mengelė \\\\\.../////

Mengelė  \\\\\...///// portretas
Tavo gimimas tai tautos nelaimė,nes savo bukumu netyčia tapai žudiku.Ne be reikalo jau ir vaikai juokiasi iš tokio "ministro".Dink.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių