Quantcast

Geriausių policijos pareigūnų titulą iškovojo vilniečiai

Birštone vykusio Geriausios Lietuvos policijos komandos konkurso nugalėtojais tapo Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato (toliau - VPK) pareigūnai.

Jau 27-ąjį kartą rengiamame konkurse dalyvavo geriausios policijos komandos iš visos šalies, laimėjusios savo apskrityse surengtas atrankas. Tris dienas pareigūnai varžėsi vairavimo, policijos taktikos, šaudymo, orientavimosi, žinių patikrinimo, šuns valdymo ir kitose rungtyse.

Susumavus visų rungčių rezultatus paaiškėjo, kad pirmąją vietą konkurse iškovojo Vilniaus apskr. VPK komanda. Komandos vadovas - Marek Gulbinovič, komandos nariai – Šarūnas Mockus, Gabrielė Kniuraitė, Donatas Žalneravičius, Remigijus Stamulis ir jų keturkojis draugas, belgų aviganis Foksas.

Antrąją vietą užėmė Kauno apskr. VPK komanda, o treti liko Klaipėdos apskr. VPK pareigūnai.

Kartu su lietuviais konkurse dalyvavo ir pareigūnai iš Estijos, Latvijos ir Lenkijos. Geriausiai tarp užsieniečių pasirodė Estijos policijos komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tautos aidas

Tautos aidas portretas
Del civilines saugos policininku nesmerkiu, bet keliu policija -tai beviltiska suskiu kompanija, pasitelkusi trikojus ir ismaniasias kameras. P.S dar viena bybgaliu kontora tai Lietuvos keliu direkcija(vagiu vagys)

Lauris.R

Lauris.R portretas
Nesidziaukite greitai busite pažeminti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių