Quantcast

Gauti koronavirusu užsikrėtusios moters artimųjų tyrimų rezultatai

Koronavirusu užsikrėtusios šiaulietės artimųjų tyrimų rezultatai – neigiami, penktadienio vakarą pranešė Visuomenės informavimo grupė.

Pasak grupės vadovo, premjero atstovo Skirmanto Malinausko, iš viso buvo gauti 14 mėginių rezultatai, tarp kurių buvo ir koronavirusu užsikrėtusios 39-erių šiaulietės artimųjų tyrimai.

„Jos brolis, tėvai ir jos vyras. Visi jie ištirti ir nėra viruso“, – BNS sakė S. Malinauskas.

Jis taip pat teigė, kad šiuo metu neturima informacijos, kad Respublikinėje Šiaulių ligoninėje izoliuotos moters sveikata būtų pablogėjusi.

Šiuo metu iš penkių infekcinių ligoninių laboratorija Vilniuje tiria dar 26 naujus mėginius.

„Jų skaičius auga, bet tai natūralu, nes atsiranda kontaktai. Galbūt pirmas atvejis žmones paskatino, kad žmonės dažniau kreipiasi“, – teigė S. Malinauskas.

Kaip BNS vėliau penktadienio vakarą sakė sveikatos apsaugos ministro atstovė Lina Bušinskaitė, naujausi duomenys, gauti iš laboratorijos, rodo, kad ir šie 26 mėginiai yra neigiami.

Pasak L. Bušinskaitės, penktadienio vakarą dar laukiama vieno mėginio rezultatų.

Lietuvoje penktadienį patvirtintas pirmas koronaviruso atvejis – jis diagnozuotas iš Italijos šią savaitę grįžusiai 39-erių šiaulietei.

Pasaulyje iš viso šiuo metu registruota daugiau nei 84 tūkst. kiniško koronaviruso atvejų, taip pat – daugiau nei 2,8 tūkst. mirčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

3

3 portretas
Iš 100 mirs.

diedukas

diedukas portretas
o tas virusas ir per kompiuteri plinta?

Jadzė

Jadzė portretas
Nurimkit pagaliau, net lygintuvą baisu įjungti ir tas apie koronavirusą, visi apie tą patį, ar gyvenimas sustojo prie viruso?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių