Quantcast

Galūnes nušalęs vienišas vyras operacijos gali ir neištverti: ieškoma sesuo

Socialiniame tinkle sklinda prašymas padėti surasti šiuo metu ligoninėje gydomo Ivan Kazenevskij seserį Janiną Kacenovskają. Silpnos būklės vienišam vyrui dėl nušalimo gresia galūnių amputacija. Juo besirūpinantys žmonės sakė norintys vieno – kad sesuo žinotų.

„Žmogus nušalęs kojas. Vakar kalbėjau su gydytoju – amputuos vienos kojos pėdą, o kitą – iki blauzdos. Dabar sprendžiama, kokio laipsnio yra nušalimas. Jis guli Raudonojo Kryžiaus ligoninėje, Kaune (Traumatologijos punkte, esančiame Gedimino gatvėje 36 – aut. past.)“, – portalo žurnalistams pasakojo Ivanu šiuo metu besirūpinanti Alma.

Ji sakė, kad anksčiau 64-erių vyras gyveno su jos mama, tačiau jai mirus, pastarasis Kaišiadoryse apsigyveno vienas. Alma tarstelėjo niekada taip ir neapleidusi Ivano – pasirūpindavo, kad šis turėtų maisto, o kol vyras negavo pensijos, buvo jį priregistravusi ir savo būste, kad Ivanas gautų bent šiokią tokią pašalpą.

Norime, kad sesuo žinotų ir su mumis susisiektų, nupasakosime situaciją.

„Nuvažiuodavome, o dabar dėl karantino ribojimų negalėjome, nes gyvenu kitur. Kaip sužinojau, jo telefonas sugedo ir jis negalėjo man paskambinti. Mano sesuo užėjusi rado jį gulintį lovoje. Ivanas – išgeriantis, galbūt eidamas iš parduotuvės jis kažkur sušlapo kojas ir buvo nukritęs...“ – kalbėjo moteris.

Alma sakė jau susisiekusi ir su seniūnijos atstovais, nes po operacijos Ivaną reikės paguldyti į slaugos ligoninę, o paskui galbūt ir į senelių globos namus. Kaip jai pavyko sužinoti, vyras turi tris vaikus – du iš jų gyvena Druskininkuose, tačiau Ivanas jau seniai išsiskyręs.

Todėl dabar Alma sakė norinti surasti jo seserį Janiną, kuri, kiek žinoma, gyveno Vilniuje, nes po operacijos Ivanu reikės kažkam pasirūpinti. Šiuo metu sąlygų tai padaryti pati moteris neturi.

Asociatyvi freepik.com nuotr.

„Jis – Ivan Kazenevskij, o sesuo Janina Kacenovskaja. Nesame tikri, ar pavardėje po „c“ turėtų būti „e“, ar „a“ – jie abu lenkai. Norime, kad sesuo žinotų ir su mumis susisiektų, nupasakosime situaciją. Gal ji norės jį pamatyti. Kiek žinau, kai paskutinį kartą Ivanas skambino Janinai, ji pasakė, kad išvyksta dirbti į Angliją ir kurį laiką nebus Lietuvoje. Nė neįsivaizduoju, ar ji jau grįžusi, ar ne“, – tarstelėjo pašnekovė.

Šiuo metu Ivanas gydomas Kaune, Traumatologijos punkte, I-ajame potrauminiame skyriuje. Jo būklė esą labai silpna. Alma spėjo, kad operacijos vyras gali ir neištverti. „Padarys tyrimus, bus aišku“, – sakė moteris.

Žinantys, kur galėtų būti Ivan Kazenevskij sesuo Janina Kacenovskaja, prašomi susisiekti su Alma tel. nr.: +37060004459.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ričardas

Ričardas  portretas
Aišku labai nesinori žmogaus teisti ir labai gaila. Bet šiuo atveju labai daug ir jo kaltės yra. Aišku žmogaus gaila.

hmm

hmm portretas
lenkas nebūna vardu Ivanas

Anonimas

Anonimas portretas
Neteiskite ir nebūsite teisiami...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių