Quantcast

Galimybių pase vyras pasivadino „Avinu Baronu“ ir pateko į prekybos centrą: įvykį aiškinasi policija

  • Teksto dydis:

Galimybių paso patikra dar nespėjo įsibėgėti, o jau atsiranda žmonių, sugalvojusių, kaip šiuos ribojimus apeiti. Štai Raimundas sumanė galimybių pase pasivadinti „Avinu Baronu“ ir pažiūrėti, ar su tokiu dokumentu jam pavyks pakliūti į prekybos centras. Šis įvykis atsidūrė policijos akiratyje.

„Man reikia važiuoti į prekybos centrą ir ne tik, tad „Photoshop“ pagalba pasigaminau šitą avinėlių pasą. Su juo man turėtų atsiverti visos galimybės. Pajauninau metus, galioja penkerius metus. Turėtų paeiti“, – kompiuterio ekrane rodydamas „Avinėlių pasą“ pasakojo internautas.

Vėliau vaizdo įraše veiksmas persikėlė į prekybos centrą. Čia prie įėjimo internautą pasitiko už galimybių paso patikrą atsakinga darbuotoja. Priėjęs prie jos, Raimundas parodė „Avinėlių pasą“, darbuotoja užmetė akį į „dokumentą“ ir tarstelėjo: „Gerai, dėkui“.

„Na va, viskas praėjo, net skanuoti nereikėjo. Kas norite „Avelių paso“, galite veikti, galioja penkerius metus. Apsauga patikrino“, – sakė Raimundas.

Paviešinęs minėtą vaizdo įrašą, vyras sulaukė internautų kritikos dėl neatsakingų veiksmų. Kaip informuoja portalas 15min.lt., Raimundas, sulaukęs komentarų, po kiek laiko pranešė, kad neva visa tai buvo juokas ir prekybos centro darbuotojai jis pateikė tikrą savo galimybių pasą.

Tačiau akyli internautai vaizdo įraše pastebėjo, kad į prekybos centrą Raimundas visgi įėjo darbuotojai pateikęs „Avino Barono“ pasą.

Stop kadras

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis portalo kauno.diena.lt žurnalistams teigė, kad šis atvejis policijai yra žinomas. „Tikrinama informacija, kol kas yra ji tikslinama“, – situaciją komentavo policijos atstovas.

Paklaustas, kas gali grėsti asmeniui, galimybių pase pasivadinusiam „Avinu Baronu“, Komunikacijos skyriaus vedėjas kol kas įvardyti negalėjo. „Kai nustatys, pagal ką tai kvalifikuoti, tada ir bus aišku“, – teigė R. Matonis.

Galimybių pasų patikra šalyje įvesta nuo rugsėjo 13-osios, tačiau, pasak policijos atstovo, dokumento klastojimo atvejų kol kas neužfiksuota. „Kad būtų nustatytas ir patvirtintas faktas – ne. Bet yra įvairių pranešimų, informacijos. Ypač socialinėje erdvėje. Kad būtų pasitvirtinęs faktas, kad tikrai yra užfiksuotas padirbtas (dokumentas, – aut. past.), tai tokių mes neturime kol kas“, – informavo R. Matonis.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algirdas

Algirdas  portretas
A O as varau y Lenkija , ir dejas ant visu pasu.Vasary dar maistui ir pvm lenkai panaikins tada lietuviskiems prekybos centrams bus aleliuje

Vilnius

Vilnius portretas
Mirė nuo vakcinacijos Covid Lietuvoje žmonės: 66 žmonės po antros vakcinacijos, po pirmos vakcinacijos minimum 2 kartus daugiau. O kiek mirčių “nesiejama” su vakcinaciją nuo Covid...? Žmonės neva mirė pvz. nuo širdies nepakankamumo bet po vakcinacijos nuo Covid po 15 min., tą pačią ar kitas 3 dienas.... Iš tikrųjų mirčių skaičius po vakcinacijos nuo Covid siekia 10 kartu daugiau, bet tai nepripažįstama. Nėra jokios kompensacijos artimiesiems, nes tai turėtų būti didelė kompensacija dideliam mirusių žmonių skaičiui. “ Numirkite po vakcinos nuo Covid pasirašius patys sau mirties nuosprendį”- sako Seimas. Nes eigų nenumirsit, tai yra didelė tikimybė kad tapsit neįgaliais ar įsigysite daug chroninių ligų po Covid vakcinacijos.

Kaunas.

Kaunas. portretas
Patys bardaka salija daro ir dziaugesi kad kuo daugiau nubaus ir pasodins.laisva su (gb) o be kaip tada.RAGANU MEDZIOKLE gryztam y viduramzius.TADAS BLYNDA kelkis; SPYGA taukuota
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių