Quantcast

G. Surplys: visose vaistinėse jau yra dezinfekcinio skysčio ir įvairaus tipo kaukių

Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovas Giedrius Surplys praneša, kad Vyriausybės surinkta informacija iš vaistininkų asociacijų rodo, jog visos šalies vaistinės jau turi dezinfekcinio skysčio bei įvairaus tipo kaukių.

„Kaip ir buvo žadėta, situacija tikrai gerėja, dezinfekcinio skysčio yra visos vaistinėse. Taip pat gerėja situacija su kaukėmis. Įvairaus jų tipo yra visose vaistinėse, kalbame apie dešimtis tūkstančių. Taip pat kalbame apie tai, kad artimiausiu metu turėtų vaistines pasiekti dešimtys tūkstančių, o kartais ir daugiau medicininių ir kitų kaukių“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo Giedrius Surplys.

„Taip pat nebloga situacija ir su vienkartinėmis pirštinėmis. Pavyzdžiui, „Benu“ vaistinėse šiuo metu yra 32 tūkstančiai. Balandį iš viso planuojama gauti 50 tūkstančių, kitose vaistinėse taip pat laukiama didelių partijų“, – pridūrė jis, ragindamas nepirkti apsaugos priemonių iš spekuliantų, pardavinėjančių kelis kartus brangiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ttttt

Ttttt portretas
Užtenka muilo, nereikia nei" myžalo "kažkokio, už didžiausius pinigus.Dėkui, dezinfekuokite tam tikras vietas.

Cha

Cha portretas
Pirkit ir naudokit žieminį automobilių langų skystį, kur skirtas iki minus 30 laipsnių, tas pats spiritas su priedais, tik dešimt- dvidešimt kartų pigiau. Ir efektas toks pat.

Anonimas

Anonimas portretas
Pirkit pirkit už dešimteriopą kainą, neškit vaistinių savininkams pelną...
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių