Quantcast

EŽTT uždraudė iš Lietuvos į Baltarusiją išstumti keturis pakistaniečius

  • Teksto dydis:

Europos Žmogaus Teisių Teismas (EŽTT) trečiadienį pritaikė laikinąsias apsaugos priemones ir uždraudė iš Lietuvos į Baltarusiją išstumti keturis pakistaniečius, pranešė naujienų portalas 15min.

Tai portalui patvirtino Lietuvos atstovė Strasbūre Karolina Bubnytė-Širmienė.

Anot 15min, migrantai, miške praleidę penkias dienas, per kurias jiems atvežti drabužiai ir maistas, apie penktą vakaro trečiadienį Lietuvos pasieniečių buvo išvežti į Kabelių užkardą Varėnos rajone.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas spaudai Giedrius Mišutis portalui teigė, kad migrantai dokumentų neturi, bus nustatinėjamos jų tapatybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to 123

to  123 portretas
todėl kad didžioji lietuvių dalis ten DIRBA, tame tarpe DIRBA JUODUS DARBUS, ne taip kaip šitie babajai - jie nieko nedirbs, jų bobos perės benkartus, ir visi jie gyvens iš pašalpų, ir iš mūsų pinigų mes statysime jiems mečetes. ar daėjo debile?

tai

tai portretas
nuvežt tai EŽTT, tegu pasiima juos ir globoja

Emigr.lietuvis

Emigr.lietuvis portretas
Bus taip kaip visur kur jų yra.Matys zarazos prie lovio,jie ateina pamokyti kovinius,gerai,Tegul įsileidžia ,nes Europoje jų pilną , jie turi savas taisykles su kuriomis susipažindins apšile kojas.Nu tokių idiotų reikia dar paieškoti, kaip kad šios Seimo kadencijos dauguma.Nu ką gi palaikysime.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių