Quantcast

ESO: sekmadienį didžioji gedimų dalis bus sutvarkyta

  • Teksto dydis:

Bendrovė Energijos skirstymo operatorius (ESO) teigia, kad elektros neturinčių vartotojų skaičius iki penktadienio vakaro sumažės, šeštadienį gali jis tesiekti apie 2 tūkst., o sekmadienį didžioji gedimų dalis bus sutvarkyta.

„Dedame maksimalias pastangas pašalinti gedimus dar per šiandien. Tačiau, galimi pavieniai atvejai, kur to padaryti nepavyks. Po sekmadienio tikimasi grįžti į įprastinį gedimų lygį“, – pranešime teigė ESO.

Penktadienio vidurdienį elektros vis dar neturėjo apie 7,5 tūkst. namų ūkių. Daugiausia jų – apie 2,8 tūkst. – yra Vilniaus regione, Utenos regione elektros neturi apie 2,3 tūkst., Alytaus – 2,2 tūkst.

Anot bendrovės, nesutvarkyti liko tik patys sudėtingiausi ruožai atokiausiose gedimų vietose.

Sausio 26-osios naktį ir dieną bei sausio 27-ąją iškritęs šlapias sniegas susikaupė ant medžių, kurie neatlaikę sniego svorio lūžta ir virsta ant elektros linijų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuobodžiai kartojasi situacija Vilniuje

nuobodžiai kartojasi situacija Vilniuje portretas
Ties 1990 m sankirta Vilniaus strategiškai gerose vietose prie LRV, ministerijų, bankų taip pat laikinai buvo pagausėję abejotinos sveikatos būklės ir nenusakomos lyties bei tautybės asmenų, kalbančių pernelyg sutaisyklydinta lietuvių kalba ir pabrėžtinai be jokio tarminio atspalvio - neabejotinai svetimi asmenys - visada nusikalstamas modelis tas pats - neva "moteris" su vaiku ar daugiau jų - vaikai nebūtinai to asmens biologiniai palikuonys - įsidarbinimas fiktyvus ar pas tokius pat - kiek ankstėliau priglaudusius savo nabagiškas galveles po ilgalaikių pagyvenimų izoliuotose zonose - nesvarbu kur - koks gi skirtumas... tada griūna e-tinklai, medžių šakoms sumetama kaltė ir elementariai nachališkai užimamos labiau patikusios ir didesnę rinkos kainą turinčios patalpos... bet taip jau buvo ne vieną sykį... rezultatas - miestas išpardavinėtas ištampant po plytą, po stiklo šukę... vis tie patys kažkada prakeliavusieji ir kažkada kokioj patvorėj apmyž.. gulėję... tie patys triukai, nuobodu

Anonimas

Anonimas portretas
Isivaizduojat . Ne zmoniu, bet klijentu. Kapitalizme zmones tiktai bankininkai, z.y.d.a.i, p.i.d.e.r.a.i ir puszmogiai - sh.a.b.a.s.g.o.j.a.i. Visi kiti - pilka biomase, darbo jega, klijentai, atidirbtos biomases atliekos, proceduru objektai ... Tvarto avys, darykit isvadas ir stokit i eile eiliniam vilnos nukirpimui.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių