Quantcast

EK vadovė: mes susirūpinę dėl delta atmainos, bet geroji žinia – vakcinos nuo jos apsaugo

Plintanti koronaviruso delta atmaina kelia susirūpinimą, bet geroji žinia yra ta, kad vakcinacija nuo  jos apsaugo, todėl reikia judėti į priekį su žmonių skiepijimu, sako Vilniuje viešinti Europos Komisijos (EK) pirmininkė Ursula von der Leyen (Urzula fon der Lajen).

„Mes susirūpinę dėl delta atmainos, matome, kad šis variantas kur kas labiau užkrečiamas, užsikrėtimo skaičiai auga ir augs. Šioje sudėtingoje situacijoje yra ir geroji žinia: mes matome, kad vakcinos yra efektyvios prieš delta atmainą. Žmonės, kurie paskiepyti abiem dozėmis, yra pilnai apsaugoti nuo delta, o paskiepyti viena doze serga lengviau“, – per spaudos konferenciją Vilniuje sakė U. von der Leyen.

Ji ragino pasinaudoti galimybe vakcinuotis nuo COVID-19, taip apsaugant ir save, ir kitus.

„Yra du dalykai, kuriuos galime padaryti: vakcinuoti, vakcinuoti, vakcinuoti, ir aš galiu tik paraginti kiekvieną, kuris dar nepasinaudojo galimybe pasiskiepyti, tai padaryti, kad apsaugotų save ir aplinkinius. Kitas dalykas yra paprastos higienos priemonės, tai, kad mes laikomės distancijos, kad patalpose dėvime kaukes, yra efektyvu“, – Vilniuje penktadienį kalbėjo EK vadovė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
moteriske, nebenusipezek, nejaugi manai kad tavo nesamonems ,kas gali patiketi.parsidaveliu sutve

Ausius

Ausius portretas
makaronai ant ausų

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Jei apsaugo, tai kodėl taip sparčiai plinta, nors paskiepyta jau virš 50% populiacijos. Beje, nuo tų jųsų skiepų žmonės masiškai patiria įvairiausias nepatogias pasekmes: kraujo krešėjimo padidėjimas, kraujospūdžio padidėjimas, galūnių "tirpimas" ir t.t., o seimūnai netgi pakeitė socialinę lytį ir išprotėjo, nes pradėjo bendradarbiauti su Kolumbijos mafijos ambasadoriumi pabalio kraštams.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių