Quantcast

A. Dulkys įvardijo, kada būtų galima kalbėti apie karantino įvedimą

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys sako, kad nors sergančiųjų COVID-19 šalyje daugėja, tačiau per tris savaites stabilizavosi pacientų esančių ligoninių reanimacijose skaičius, todėl naujas karantinas galėtų būti įvestas tik augant gydymo įstaigų užimtumui.

„Žinutė būtų tokia, jeigu mes pasiektume maždaug pacientų skaičių reanimacijose apie 240, tai jau būtų signalas, kad sistema nebegali teikti planinių ir kitokių paslaugų  ir turėtų pereiti į būtinosios pagalbos režimą ir ties šituo momentu galėtų eiti kalba, kad jau reikia tikro karantino priemonių“,  – interviu LRT antradienį sakė politikas.

Anot ministro, esant tokiai situacijai Vyriausybė svarstytų galimybę riboti renginius, veiklas ir žmonių judėjimą.

Mes vis dar pirmaujam ir dar pergalė mūsų pusėje.

„Karantinas tai čia ne šiaip kai kaukės privalomos, tai iš esmės būtų renginių, veiklų, judėjimo ribojimas ir kiti dalykai“, – pabrėžė A. Dulkys.

„Paskutinės tris savaitės rodo, kad mes su virusu, varžybų žodynu kalbant, žaidžiam taškas į tašką, bet mes vis dar pirmaujam ir dar pergalė mūsų pusėje“, – pridūrė jis.

Šiuo metu ligoninėse gydomi 1943 COVID-19 sergantys žmonės, 139 iš jų – reanimacijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jooo

jooo portretas
Niekam ten neidomu kiek serga ar kiek pasveiko, jiems tik rupi kiek pasiskiepijo. Dar nezinodami kaip skiepai paveiks zmoniu sveikata jau buvo nuspresta kiek reikes vakcinu ir nupirkta 16 milijonu.. ''Neišlaikius ar nepadidinus skiepijimo nuo COVID-19 tempų, tektų griežtinti infekcijų kontrolės priemones'' cia dvarponiu zodziai ir visai nerupi jiems kaip veikia zmones vakcina ir zodis savanoriskai lietuvoje neegzistuoja.

Gal užteks lot kiekvieną dieną apie karantiną

Gal užteks lot kiekvieną dieną apie karantiną portretas
Jau vemt verčia nuo karantino, pasigyrė dulkė kad reikės uždaryt veiklas, renginius ir t.t. Eik tu pyst su tuo savo karantinu, tau labai jau jo norisi, bet užtai liaudis prieš karantiną . Kodėl dulki nepagalvoji kiek pinigų neteks žmonės ir LT biudžetas, tau tik rūpi kaip savas kišenes papildyt ES lėšomis kai buna karantinas , užtai vis tese ir tese kuo ilgiau karantiną

4

4 portretas
Atrodo kad vyriausybėje žmonės vidurinės mokyklos net ne pabaigė, jokio išsilavinimo neturi, o sveikatos ministras, tai visai jokio supratimo neturi, kaip galima leisti vadovauti tokiems žmonėms, nors į vyriausybė sveiko proto žmonės neeina dirbti
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių