Quantcast

D.Grybauskaitė: skaitykit tarp eilučių

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, antradienį atsakydama į žurnalistų klausimus, pasiūlė patiems paskaityti savo leidinius „tarp eilučių“.

„Dažnai kalbate apie oligarchus ar kažkokias grupuotes, kurios trukdo liberalizuoti šalies energetinį ūkį ir tokiu būdu sumažinti kainas. Kas tie oligarchai ir kas tos grupuotės?“, - šalies vadovės paklausė „Lietuvos ryto“ žurnalistė.

„Kiekviena žiniasklaidos priemonė galite atsiversti savo laikraščių puslapius ir pasižiūrėti, kada ir kur koks straipsnis atsiranda, kur yra užsakymo numeris, kur nėra. Tarp eilučių labai daug kas matosi.

Kai viena žiniasklaidos priemonė rašo, kaip gerai turėti alternatyvas, kita žiniasklaidos priemonė rašo, kaip blogai turėti suskystintų dujų terminalą, trečia – kaip atominės (elektrinės - red.) nereikia. Tiesiog nuostabus straipsnių rinkinys.

Ir kai pasižiūri paskui tų žiniasklaidos priemonių akcininkus ir savininkus, taip pat labai daug kas paaiškėja. Tai aš manau, kad mums visiems – ir žmonėms, ir man – labai daug kas aišku. Jeigu mokame skaityti tarp eilučių“, - atsakė D.Grybauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
visoj europoj rengiami piketai pries atomines jegaines ir pries suskystintu duju terminalus. Gal tegul Grybauskaite uzduoda sau klausima kodel ? beje , kazkodel Prancuzijoje senatas visai neseniai atmete istatyma, kuriuo siuloma statyti suskystintu duju terminalus, o Vokietija gal ir simboliskai ir turedama atsargini varianta -anglis, pareiske, kad ateity sieks atsisakyti atominiu jegainiu. ir tegul Grybauskaite uzduoda sau klausima, kodel amerikieciai taip susidomeje suskystintu duju terminalu statyba Lietuvoje ir kitose salyse ? cia irgi vertetu paskaityti tarp eiluciu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių