Quantcast

Dėl žmonos darbo premjerės komandoje E. Jakilaitis traukiasi iš aktualijų žurnalistikos

  • Teksto dydis:

Motyvuodamas būsimu žmonos Rasos Jakilaitienės darbu premjerės komandoje, žurnalistas, laidų vedėjas Edmundas Jakilaitis traukiasi iš aktualijų žurnalistikos.

Jis apie tai pranešė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

R. Jakilaitienė šios informacijos kol kas nekomentuoja.

„Per pastarąjį dešimtmetį man ne visada buvo lengva balansuoti tarp žurnalisto laisvės ir tam tikro interesų konflikto mano artimiausiam žmogui užimant politinio pasitikėjimo pareigas. (...) Rasa jungiasi prie ministrės pirmininkės komandos, tampa jos patarėja ir atstove spaudai. Man, kaip politinių, ekonominių ir kt. aktualijų laidų vedėjui, ši situacija tampa dar sudėtingesnė“, – rašė E. Jakilaitis.

Rasa jungiasi prie ministrės pirmininkės komandos, tampa jos patarėja ir atstove spaudai. Man, kaip politinių, ekonominių ir kt. aktualijų laidų vedėjui, ši situacija tampa dar sudėtingesnė.

„Manau, kad dabartinėje situacijoje vienas iš mudviejų turime keisti savo planus, todėl pranešu, kad netrukus, t. y. ne vėliau nei nuo naujųjų metų, bent ketverių metų politiniam ciklui stabdau savo kaip politinių aktualijų laidų vedėjo veiklą“, – teigė jis.

E. Jakilaitis rašė, kad toliau dirbs televizijoje, ves laidas, „kurios nesusietos su kasdienėmis politikos aktualijomis ar tiesiogine Vyriausybės veikla“.

R. Jakilaitienė šiuo metu dirba laikinojo užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus atstove spaudai. Ji šias pareigas eina nuo 2013-ųjų sausio.

Anksčiau R. Jakilaitienė yra ilgai dirbusi LNK žiniose, kur ruošė reportažus verslo temomis.

Ji taip pat yra dirbusi tuometės finansų ministrės Ingridos Šimonytės patarėja visuomenės informavimo klausimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagaliau

Pagaliau portretas
ilgametis Jakilaičio konservatorių garbinimas davė rezultatą

Nuomone

Nuomone portretas
O aš netikiu. Čia tas pats, kaip politikas nežino kaip per metus jo žmona tapo milijoniere :) Simonyte ne kvaila skirdama šį postą jai

Rici

Rici portretas
Va taip visi politikai turi daryt,pagarba.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių