Quantcast

Dėl Vaikų išlaikymo fondo ministras prašo prokurorų pagalbos

  • Teksto dydis:

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija prašo prokuratūros ginti viešąjį interesą, nes atlikus auditą Vaikų išlaikymo fonde, buvo nustatyta faktų apie neekonomiškus viešuosius pirkimus, rašo portalas 15min.lt.

Ministro patarėja viešiesiems ryšiams Gabija Vitkevičiūtė 15min.lt informavo, kad yra parengtas ministro įsakymo projektas dėl darbo grupės galimam Vaikų išlaikymo fondo reorganizavimui.  

Ministerija siūlo nuo kitų metų iš viso panaikinti Vaikų išlaikymo fondą, o jo funkcijas perduoti „Sodrai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Kur pirstu nebesi - visur vagiama. Kazkoks siaubas! Argi mums negana auksinio tualeto arba auksiniu saukstu? Bet niekas nesikeicia. Kol prokuratura aiskinsis,nutekes nemazai vandens ir vel kaltu nebus. Taigi,vogti galima,nes lieki nenubaustas? Kas cia per istatymai,kad paliekamos landos iv. sukciavimams ir galima kazka pirkti kelis kart brangiau,negu rinkos kaina? Del to mes,paprasti zmones, taip blogai gyvename ir nematome prosvaisciu. Nejaugi krauja liejome sausio 13 d. del tu siurbeliu,kurios dabar ciulpia musu visu krauja? Kalba apie seseline ekonomika - tegul pirma sutvarko tuos "viesuosius" pirkimus,kurie neatlaiko jokios kritikos. Bloga darosi nuo tokios valdzios,kuri nieko nedaro,kad pazabotu vagiu saikas,jaukiai isitaisiusias iv. valstybes istaigose ir vagiancios be jokiu skrupulu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių