Quantcast

Dėl lenktynių keičiasi eismo tvarka į Palangą

  • Teksto dydis:

Liepos 19-23 d. Palangos–Kretingos–Klaipėdos kelių sankirtoje vyks tarptautinės „ENEOS 1006 km“ automobilių žiedinės lenktynės.

Nuo liepos 19 d. 5.30 val. iki 23 d. 3 val. bus uždarytas kelias Klaipėda–Liepoja atkarpoje nuo posūkio į Nemirsetą iki viaduko. Kelio Šiauliai–Palanga viadukas bus uždarytas per kelią Klaipėda–Liepoja.

Numatytos apylankos:

1. Važiuojant į Palangą keliu Klaipėda–Liepoja, bus galima atvykti pro Nemirsetą, Klaipėdos pl.

2. Važiuojant nuo Liepojos pusės link Klaipėdos, bus galima važiuoti tik „senuoju keliu“ pro Palangą Klaipėdos pl., toliau važiuoti link Nemirsetos ir už Nemirsetos įvažiuoti į kelią Klaipėda–Liepoja.

3. Važiuojant nuo Kretingos į Palangą keliu Šiauliai–Palanga prieš viaduką, vadovaujantis apylankos ženklais, vairuotojai turės sukti į dešinę ir važiuoti Šventosios kryptimi keliu Klaipėda–Liepoja. Sankryžoje su keliu Palanga–Lazdininkai sukti į kairę ir važiuoti link Palangos. Važiuojantys iš Palangos link Kretingos, turės važiuoti tuo pačiu keliu.

Visais atvejais vairuotojai turės vadovautis laikinaisiais kelio ženklais, nurodančiais apylankų kryptis.

Renginio metu automobilių statymas kelyje Klaipėda–Liepoja numatytas nuo posūkio į Nemirsetą iki trasos ribų.

Palangos mieste automobilius bus galima statyti vadovaujantis kelio ženklais ir mieste esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse. Atkreipiame dėmesį, kad nuo šių metų yra pakeista eismo tvarka Vytauto gatvėje.

Renginio organizatoriai bei policijos pareigūnai prašo vairuotojų vairuoti saugiai, vadovautis kelio ženklais ir policininkų patarimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių