Quantcast

Dėl gedimų traukinių keleivius tarp Jonavos, Gaižiūnų ir Kauno sekmadienį veš autobusais

  • Teksto dydis:

Sekmadienio ryte geležinkelio atkarpoje Jonava–Gaižiūnai įvykus infrastruktūros gedimui, traukinių keleiviai tarp šių vietovių bei tarp Kauno ir Jonavos bus pervežami specialiai užsakytais autobusais, pranešė „Lietuvos geležinkeliai“.

Vykstant infrastruktūros remonto darbams traukiniai Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius bei Kaunas–Šiauliai–Kaunas kursuos iki Jonavos bei Gaižiūnų, o atkarpomis tarp Gaižiūnų ir Jonavos bei Jonavos ir Kauno keleiviai bus pervežami specialiai užsakytais autobusais.

„Lietuvos geležinkeliai“ informuoja, kad sekmadienį pervežimai su persėdimais iš traukinių į autobusus bus organizuojami bilietus jau turintiems keleiviams.

Pranešama, kad sekmadienį minėtoje atkarpoje šalinamas bėgių temperatūros kompensavimo įrenginio gedimas, dedamos maksimalios pastangos, kad traukinių eismas kuo greičiau galėtų būti organizuojamas įprastai. Tikimasi, kad įprastai traukiniai galės kursuoti pirmadienį.

Bilietų pardavimai į maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius, Kaunas–Šiauliai–Kaunas kursuojančius traukinius sustabdyti iki tol, kol traukiniai vėl galės kursuoti pagal tvarkaraštį. „Lietuvos geležinkeliai“ informuoja, kad dėl susiklosčiusios situacijos, galimas tiek traukinių, tiek autobusų išvykimo bei atvykimo vėlavimas.

Keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ primena, kad traukiniams vėluojant atvykti į galutinę stotį ilgiau nei 60 minučių, keleiviai kviečiami kreiptis elektroniniu paštu nuomone@ltglink.lt dėl kompensacijos, laiške prisegant kelionės bilietą ir nurodant banko sąskaitą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)))

:))) portretas
jri visi keliaiviai telpa i autobusa tai kam reikalingas beveik tuscias traukinys?

Anonimas

Anonimas portretas
stotyse vien ekranai kad tipo vykdo projektų, taip mandagiai gali ir į skerdyklų patekt

Ne traukinio, o autobuso keleivė ne savo noru

Ne traukinio, o autobuso keleivė ne savo noru portretas
Labai bloga idėja buvo keleivius, važiuojančius į Klaipėdą, nepaskirstyti į atskirą autobusą, o dvejuose autobusuose vežti visus tuo pačiu maršrutu. Iš pradžių, įlipę į autobusus, vėl perėjome į vieną, nes darbuotoja paskelbė, kad juo važiuos tie, kam reikia tiesiai į Klaipėdą. Staiga darbuotoja paskelbia, kad jau abiejų autobusų keleiviai važiuos per Šiaulius, lyg tai važiuotume traukiniu. Pavargome nežmoniškai - žiemos keliais, su daugybe sustojimų važiavome septynias valandas vietoje penkių, kaip nurodyta įsigytame biliete. Namie buvome antrą val. nakties, nes miesto transportas jau nevažiuoja. Štai tokie blogi įspūdžiai po švenčių, sugadinta nuotaika...
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių