Quantcast

Dėl situacijos mokyklose ministerija tarsis su ekspertais

  • Teksto dydis:

Dėl epidemiologinės situacijos mokyklose Švietimo, mokslo ir sporto ministerija (ŠMSM) ruošiasi tartis su ekspertais.

„Artimiausiomis dienomis vyks susitikimas su Nepriklausomų ekspertų patariamąja taryba. Mes pasitikime ekspertais. Su jais ir aptarsime esamą situaciją. Galbūt tuomet ir atsiras siūlymų dėl situacijos mokyklose, kuriose atvejų vis dar nemažėja“, – BNS perduotame komentare sakė švietimo, mokslo ir sporto ministrės patarėjas Dainoras Lukas.

Anksčiau paskelbęs, jog svarstoma nuo kitos savaitės ankstinti atostogas, ministerijos atstovas patikslino, jog kol kas to daryti neketinama.

„Jei bus priimti sprendimai dėl atostogų ilginimo, apie juos iš karto informuosime. Pagrindinis rūpestis yra, kad vaikai būtų mokykloje“, – sakė jis.

Moksleivių rudens atostogos turėtų prasidėti lapkričio 3-iąją ir trukti iki lapkričio 8-osios.

Statistikos departamento duomenimis, ugdymo įstaigose yra 590 aktyvių protrūkių, su jais siejami 2694 užsikrėtimai. Tai daugiau nei pusė visų protrūkių, jų visoje šalyje fiksuota 842, su jais iš viso siejama 4490 naujų atvejų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gal nebesvaikit,jau treti metai tas pačias nesąmones darot,juk tai nieko nepakeis,gal leiskit žmonėm prasirgti,kas nori susiskiepyt ir baikit tas nesamones

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Ką tai pakeistų realiai? Darbo imitavimas ir nevykę sprendimai tik didina pandemijos plitimą, gal to ir siekiama?

Anonimas

Anonimas portretas
Labai teisingas sprendimas butu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių