Quantcast

Per Darbo partijos sąskrydį nuskendo jaunuolis

Savaitgalį Prienų rajone, Vazgaikiemio kaime, Visuomenės harmonizavimo parke vykęs Darbo partijos sąskrydis pažymėtas smurtu ir tragedija.

Pasak TV3 „Žinių“, teritorijoje esančiame tvenkinyje nuskendo jaunas vyras, kitam partiečiui prireikė medikų pagalbos po muštynių.

Sekmadienį policijai pranešta, kad nuskendo 21-erių šiaulietis Lukas Lukoševičius.

Vaikiną dar bandė gaivinti medikai, tačiau buvo jau vėlu. Kitas incidentas baigėsi liūdnai partijos kuratoriui Sauliui Juškevičiui.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, po koncerto jam prireikė medikų pagalbos po muštynių. Vyras pristatytas į Kauno klinikas, o vėliau - į Marijampolės ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kristupas

kristupas portretas
man labai gaila, kad mano dede mire labai jo pasiilgau tikiuos ,kad jis danguje luko tevams uzuojauta labai skaudu vis dar :( ir del jo pasirisiu viskam, kad jis vel butu gyvas tikios lukai skaitai tus zodzius prie manes sale taves visi jaucesi gerai

s

s portretas
asocialu partija

Tėvas

Tėvas portretas
Dukrytei Du berželiai matos priešais bažinyčią, O dukrytė kenčia motinos patyčias... Kenčia ji nuo omo,alterio,babytės, Ir negal apginti,jos net bažinyčia. Ją apgins tėvelis,išvaduos iš peklos, Kad linksmai gyventų kokį šimtą metų. Neliūdėk, dukryte,šiandien tau jau dešimt Kaip tik susitiksim,mes tikrai atšvesim. Ta kuri negimdė,tiktai išnešiojo. Ji mūs nemylėjo,ji tiktai šėliojo. Bastosi su omu,tu jai net nerūpi, Jei geriau išgerti ir su juo pabūti. Ji tave numetus,pas drauges,bobutę Stengesi neleisti mums kartu pabūti. Pakentėk dukryte jau TIESA artėja. Mes per rugepiūtę vysim niekadėjus...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių