Quantcast

Dar parskraidinami lietuviai iš Londono, Tenerifės, Frankfurto, Paryžiaus

Vilniaus oro uoste sekmadienį laukiama atvykstančių lietuvių iš Londono, Tenerifės, taip pat iš Minsko, kuriuo vyksta iš Frankfurto, Paryžiaus.

Specialus Lėktuvas užsienyje įstrigusiems Lietuvos piliečiams iš Ispanijai priklausančios Tenerifės salos per Varšuvą Vilniuje turėtų leistis po 23 valandos, jame iš viso – 180 vietų.

Iš Londono specialus lėktuvas su 220 keleivių sostinėje turėtų leistis po vidurnakčio, į šį reisą bilietai buvo išpirkti prieš kelias dienas.

Tuo metu lėktuvas iš iš Minsko sostinėje turėtų leistis po 20 valandos – juo turėtų atvykti keleiviai, prieš tai į Baltarusijos sostinę atskridę šalies avialinijų „Belavia“ lėktuvais iš Frankfurto ir Paryžiaus.

Taip pat sekmadienį Klaipėdoje laukiama trijų keltų su Lietuvos piliečiais – iš Danijos, Vokietijos ir Švedijos.

Siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą, atšaukti dauguma reguliarių skrydžių, todėl Vyriausybe bei šalies diplomatai organizuoja specialius reisus namo negalintiems grįžti lietuviams iš įvairių pasaulio vietų.

Visiems grįžusiesiems į Lietuvą privalomas 14 dienų karantinas, už jo pažeidimą gresia teisinė atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Aha jau pritrūko valdžiai virusų, tai skuba importuoti naujų veislių,gal prigis.Na na ,dabar galės vėl uždaryt visus buteliuose,kad runkeliai savo lapus išmoktų nusiplauti.

Liusė

Liusė portretas
Ponedie iš kur juos tempia šitie valdžios besmegeniai, ar jau negana, sienos uždarytos.kur jūs protas, kur galvos.Naikinat Lietuvą su šitais išverstaskūriais, girtuokliais ir asilais kurie atsiminė kad yra šita šalis.Tuoj neliks.

elitrunkelinis

elitrunkelinis portretas
durnynasdargi karantina pasikinke savo kisenei papildyt ciniskesnio socbrudo nesugalvosi susidejusiais su eurosionbrudu kuris baisiau uz virusa tas nors galbut apvalys zeme nuo homosapiens veiklos bet kas siuos isvalys?...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių