Quantcast

D. Nausėdienė žada nebedėstyti VU Verslo mokykloje

Pirmąja šalies ponia tapusi Diana Nausėdienė žada stabdyti profesinę veiklą – nebedėstys Vilniaus universiteto (VU) Verslo mokykloje.

BNS persiųstame atsakyme prezidento Gitano Nausėdos sutuoktinė sako, kad tokį pasirinkimą lėmė politologų rekomendacijos ir tai, jog daug laiko atims jos naujas amplua.

„Labai myliu studentus ir savo darbą, mielai dėstyčiau ir toliau. Politologai dėl etikos sumetimų rekomenduoja nesuteikti preferencijos kuriai nors aukštajai mokyklai. Kita priežastis – valstybės reprezentavimo funkcijos, planuojamos socialinės veiklos užims labai daug laiko. Todėl, matyt, profesinę teks stabdyti“, – teigia D. Nausėdienė.

VU Vilniaus universiteto studentus D. Nausėdienė mokė tarptautinio protokolo.

G. Nausėda prezidento pareigas pradėjo eiti liepos 12-ąją, po priesaikos. D. Nausėdienė vyrą lydėjo į pirmąjį užsienio vizitą Lenkijoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunui

Kaunui portretas
ko čia keliesi lyg ant mielių? Apsi sik es tas tavo Kaunas. Be to pasisakaityk istorija. Matyt mokikloj praleidai kiek buvo žydu Kaune. Visas miestas vieni žydai. Ir dar. Dabar žideiros skuta Lietuva kiek tik gali.Kartu su šita Nausėdienės prielipa kur nuotraukoj. Jie jau išsimušė kompnsacijas už per kara prarasta turta Lietuvoje. Jie jau atstatinėja savo be pėdsako išnykusias sinagogas kaip Lietuvos Pavelda/žinau 5 vietas/ ir stato savo paminklus - atminimo lentas Lietuvos miesteliuose..Tuo metu kai mūsų istorinės pilys ir dvarai griuva sulig diena.///Tiesa ira ir kiti Lietuvos žydai.Tikrieji. Bet jie su šita faina ar tokiu amžinuoju zingeru neturi nieko bendra.

O

O portretas
O KIEK BIUDŽETUI KAINUOS ŠITOS PIRMOS PONIOS IŠLAIKYMAS?

R

R portretas
Ir man taip atrodo... ir daugumai
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių