Quantcast

COVID-19 informavimo kampanijai skirta dar 3,3 mln. eurų

Informavimo kampanijai apie COVID-19 Vyriausybė trečiadienį skyrė dar 3,3 mln. eurų.

Lėšos informacijos apie koronaviruso infekciją sklaidai vykdyti numatytos iš Vyriausybės rezervo.

Dar per 600 tūkst. eurų paskirstyti savivaldybių patirtoms išlaidoms šalinant COVID-19 padarinius ir valdant infekcijos plitimą.

Valstybinis visuomenės sveikatos stiprinimo fondas (VVSSF) yra paskelbęs konkursą šalies žiniasklaidos priemonėse informacinei sklaidai apie COVID-19 pandemijos valdymą šalyje, vakcinaciją, emocinę pagalbą. Tam iš viso numatyta per 780 tūkst. eurų. Projektų paraiškų laukiama iki šio penktadienio.

Pernai finansuota per 60 projektų, skirtų informuoti apie koronavirusą. Tam skirta per 3,7 mln. eurų.

Fondas savo ataskaitoje pabrėžia, kad pernai finansuoti projektai bus įgyvendinami ir šiemet, kadangi projektų atrankos, sutarčių pasirašymas ir kitos procedūros užsitęsė dėl pandemijos.

Kovo pradžioje pradėti platinti vakcinacijai skatinti skirti reklaminiai klipai, kuriuos sukurti padėjo Šaulių sąjunga. Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys tvirtino, kad reklama buvo nemokama, o šaulių pagalba pasitelkta dėl laiko stokos, užtrukus pirkimams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
juk cia PLOVYKLA ! kas ne aisku ?

Jonas

Jonas portretas
Nereikejo skirti skiepų reklamai milijonų ,matomai už tuos skiepus ateis didelį pinigai kažkam , tie kažkas gerai pasipelnys.Juk pasauliniai bandymai vyksta su žmonėmis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių