Quantcast

Būsimai karininkei – gydytojo raginimas pasidaryti krūtinės operaciją

  • Teksto dydis:

Lietuvos kariuomenės Karo medicinos tarnyba pradėjo vidinį patikrinimą dėl vienos merginos sveikatos tikrinimo aplinkybių, penktadienį pranešė naujienų portalas lrt.lt.

Žiniasklaida anksčiau rašė, kad sveikatą besitikrinanti mergina gydytojo buvo paprašyta nusirengti. Medikas į Jaunesniųjų karininkų vadų mokymus stojusiai merginai taip pat pranešė, kad jai reikės krūtinės operacijos, bet neįvardijo, kokios.

„Buvau viena tarp berniukų, tai nebuvo labai ko pasiklausti, ar ir kitoms mergaitėms taip buvo. Paprašė parodyti, nusirengiau, parodžiau, jis apžiūrėjo ir sako: tau reikia operacijos. Paklausiau, kokios operacijos. Pasakė, kad tau daktarai sakys daryti operaciją, o tu iškart ir daryk. Man daktarai niekada nesakė, kad man reikia operacijos krūtinės, ar dar kažko“, – portalui sakė mergina.

Krašto apsaugos ministerija teigia, kad tikrindamas sveikatą gydytojas privalo įvertinti visas galimas rizikas, įskaitant ir krūtinės problemas, nes kai kurios kario amunicijos dalys spaudžia moters krūtinę smarkiau nei vyrišką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Krūtinės ar krūtų

taigi

taigi portretas
Malonėkite įdėti aptarinėjamo objekto nuotrauką, visuomenė nešališkai nutars reikia operacijos ar nereikia.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu matai,argi tinka merginoms tarnyba;ir pačioms nepatogu,ir vyrukams akis gadina...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių