Quantcast

Bus užblokuotos septynios svetainės, nelegaliai transliavusios televiziją

  • Teksto dydis:

Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK) interneto paslaugų tiekėjams nurodė blokuoti septynias interneto svetaines, nelegaliai platinusias televizijos programas.

Šią savaitę priimtu sprendimu LRTK nurodė blokuoti šias svetaines: interntv.ru, tivix.co, tv-one.org, piranya.com, vefire.ru, tvradio.biz, tvtvtv.ru. Leidimą sprendimui davė Vilniaus apygardos administracinis teismas.

Svetainės blokuojamos, nes nepranešė apie vykdomą veiklą LRTK, todėl jų veikla pagal šalies įstatymus laikoma neteisėta.

Bandantys prisijungti prie minėtų interneto svetainių bus nukreipti į LRTK sukurtą informacinį interneto svetainės tinklalapį stop.rtk.lt.

LRTK šią savaitę taip pat skyrė įspėjimą „All Media Lithuania“ dėl pažeidimų TV3 eteryje transliuotoje laidoje „Namų idėja su IKEA“ – prižiūrėtojai konstatavo, kad programoje pateikiama informacija buvo siekiama skatinti žiūrovus įsigyti programos rėmėjo „IKEA“ prekes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GG

GG portretas
TAI YRA LIETUVIŠKA ''LAISVE''?. NE NORIU KLAUSYTI SKLEIDŽIAMA NAUJIENOSE MELĄ,VIS VIEN RASIU KITUS KANALUS,GALIT DARYTI KĄ NORIT.GREIT,MATYT SODINSIT Į KALĖJIMĄ TUOS ,KURIE NORI ŽINOTI TIESA.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
tą jų LRT kanalą gali žiūrėti durnas ar KONSERLIBERASTAS.

ko

ko portretas
noret juk prie valdlovio vel bolsevykai sliauzia juk sovietizmas ir sionizmas is to pacio marksinio zydisko lizdo ....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių