Quantcast

Biržų rajone atsivėrė didžiausia šiemet smegduobė

  • Teksto dydis:

Biržų rajone, Naciūnų kaime, atsivėrė didžiausia šių metų smegduobė.

Ketvirtadienį aptikta smegduobė yra 5 metrų skersmens, jos gylis siekia 7,8 metro, o dugne susikaupė vanduo, pranešė Biržų regioninio parko direkcija.

Anot pranešimo, įgriuva pridarė ir žalos – buvo nutrauktas vandentiekio vamzdis, kaime sutrikdytas vandens tiekimas. Pavojus kyla ir šalia smegduobės esančiam elektros stulpui, nes statūs kraštai dar griūva.

Biržų regioninio parko teritorijoje yra šeši draustiniai, kuriuose gausu smegduobių: Karajimiškio kraštovaizdžio draustinis, Tatulos kraštovaizdžio draustinis, Kirkilų kraštovaizdžio draustinis, Daumėnų geologinis draustinis, Drąseikių geologinis draustinis, Padaičių geologinis draustinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam kur tam

Tam kur tam portretas
Sunki liga smegenų korona, ir tiems daunams kur minusavo irgi blogai, reikia skiepo. Čia ne smegduobės reikia, reikia kad aplamai liktų juodas laukas iš tokios skylės

Valdžią reikia prispausti

Valdžią reikia prispausti portretas
nes ten, kur žmonės neprivertė valdžios žiūrėti, kas darosi, sako, jog būna, kad ir žemė dreba, ir ugnikalniai išsiveržia arba cunamis žmones ir dangoraižius maudo... Tai ką darom - gal Seimo posėdžių salę perkeliam į smegduobę, kad žiūrėtų?

Tam kur trūksta žodžių

Tam kur trūksta žodžių portretas
man atrodo kad ne tik žodžių trūksta bet ir proto,manai kad valdžia turi numatyti kur atsivers smegduobė ir prigazdinti kad neatsivertų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių