Quantcast

Austrija, Graikija ir Slovėnija atsiuntė humanitarinę pagalbą Lietuvai

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Lietuvą pasiekė humanitarinės siuntos iš Austrijos, Graikijos ir Slovėnijos, pranešė Vidaus reikalų ministerija.

„Dėkojame šalims už suteiktą paramą. Spręsdami migrantų krizę susiduriame su įvairiais iššūkiais – vienas jų būtiniausių priemonių apgyvendinimui stygius. Iki šiol tam naudojome palapines ir kitus būtinus daiktus iš valstybės rezervo, tačiau jis skirtas mūsų gyventojų reikmėms, jei kiltų poreikis, tad turime pasirūpinti, kad jame visuomet būtų pakankamai priemonių mūsų žmonėms. Todėl migrantų srautams nemažėjant mūsų užsienio partnerių parama mums labai svarbi,“ – teigia vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė.

Kaip ir kitos šalys, Austrija, Graikija bei Slovėnija taip pat atsiuntė būtiniausių daiktų, skirtų migrantams apgyvendinti: lovų, antklodžių, pagalvių, čiužinių, generatorių.

Praėjusią savaitę į Lietuvą buvo atsiųsta humanitarinė pagalba iš Švedijos, Kroatijos ir Lenkijos, šeštadienį atvyko siuntos iš Čekijos ir Estijos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

WC

WC portretas
Lygiai po pusmečio bus pizė lietuvai

o vielos ar atsiuntė?

o vielos ar atsiuntė? portretas
jus,valdžiagyviai,sulauksit tautos sukilimo

Anonimas

Anonimas portretas
Kuo daugiau gausime pagalbos,tuo daugiau ateis negru ir musulmonu.viena iseitis stiprinti siena kaip padare vengrai.Spigliuta viela,vandens patrankos,dujos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių