Quantcast

Ar P. Gražuliui gresia dar viena baudžiamoji atsakomybė?

  • Teksto dydis:

Dėl to, jog praeitą ketvirtadienį parlamentaras Petras Gražulis Seimo patalpose užsipuolė kelis LGBTQ+ aktyvistus, jam gali grėsti dar viena baudžiamoji atsakomybė, praneša „Delfi“. 

Jis juos ne tik išvadino įvairiais necenzūriniais žodžiais, bet ir žemino bei kitaip netinkamai elgėsi, homoseksualius žmones lygino su narkomanais, alkoholikais.

Vienas vaikinų kalbėjo, jog kreipsis į policiją. Jau sekančią dieną po incidento skundas policijai buvo pateiktas.

Šiuo metu policija aiškinasi įvykio aplinkybes ir sprendžia, ar bus Seimo narys patrauktas baudžiamojon atsakomybėn dėl neapykantos kurstymo, praneša „Delfi“.

P. Gražulio teigimu, dėl galimos bylos jis nesijaudina.

„Tegul kelia man tą bylą, – sakė jis. – Vienas dalykas, jie mane užkabino Seime, aš nieko nepasakiau, nesikeikiau. Pederastas yra naudojamas žodis, turiu lietuvių kalbos komisijos raštą.“

Jis taip pat prasitarė, jog net didžiuotųsi, jei būtų nubaustas dėl kalbėjimo prieš homoseksualius asmenis.

„Niekada neatsiprašysiu, pasakiau tiesą ir už tiesą reikia nukentėti. Kristus irgi buvo nukryžiuotas už tiesą“, – „Delfi“ sakė Seimo narys.

Konfliktas su P. Gražuliu vaikinus sujaudino iki ašarų, dar kurį laiką jie stovėjo keliese apsikabinę.

„Sunku kalbėti. Mane stebina, kad Seime vis dar turime tokių nežmogiškų, negerbiančių Lietuvos piliečių žmonių“, – pasakojo kaunietis Mantas Mackevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pats laikas

pats laikas portretas
keisti himną. Pas mus pideagrastai tampa didvyriais. Tokį pakeitimą reikia padaruti konstitucijoje.

Linksmoji Jadzė

Linksmoji Jadzė portretas
Mes , Gargždų moterys , išrinksime Petriuką vėl. Bus 7000 balsų UŽ vėl .Ir kioskininkė Birutė UŽ .

zigmas

zigmas portretas
Taip , tiesiogine prasme Gražulio nevertinu kaip protingo ir įstatymus kuriančio žmogaus, ,bet šį kartą Petrai esi teisus ir SVEIKINU .Man gyvenime atsitiktinai teko sutikti tokį iškrypėlį nes gintis turėjau fizine jėga nuo , tada ir sakiau sakau ir sakysiu ,kad tai dvikojai gyvuliai kurie dvokia šlapimu ir prpteguoja Markso ir Engelso ŽMOGIŠKŲJŲ gyvulių vystymosi teoriją GYVULIAI
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių