Quantcast

Apsaugos policija toliau teiks turto apsaugos paslaugas

Vyriausiajam administraciniam teismui palikus galioti Konkurencijos tarybos nutarimą, kuriuo Lietuvos policijos apsaugos skyrių komercinė veikla buvo pripažinta nesąžininga, policija praneša, kad visus įsipareigojimus klientams vykdys ir toliau.

Komentuodamas teismo galutinį ir neapskundžiamą sprendimą Policijos departamentas pabrėžia, kad Viešosios policijos apsaugos tarnyba ir toliau teiks pagal sutartis asmens ir turto saugos paslaugas ir vykdys visus jos prisiimtus sutartinius įsipareigojimus savo klientams.

Konkurencijos taryba konstatavo, kad kai kurie Lietuvos policijos generalinio komisaro įsakymų punktai prieštarauja Konkurencijos įstatymui ir įpareigojo Policijos departamentą per 3 mėnesius pakeisti šiuos punktus taip, kad jie neprieštarautų įstatymo reikalavimams.

Įgyvendinant Konkurencijos tarybos nutarimą atitinkamų teisės aktų nuostatos bus pakeistos taip, kad Konkurencijos tarybos konstatuoti pažeidimai būtų pašalinti.

Policija pabrėžia, kad tiek Konkurencijos taryba, tiek bylą nagrinėję teismai neuždraudė Viešosios policijos apsaugos tarnybai pagal sutartis teikti juridinių ir fizinių asmenų turto ir fizinių asmenų apsaugos paslaugas. „Priešingai, buvo pabrėžta, kad Viešosios policijos apsaugos tarnybai negali būti nustatytas absoliutus draudimas teikti sutartines asmenų ir turto apsaugos paslaugas“, - praneša policijos departamentas.


Šiame straipsnyje: policijaapsaugos policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Goga

Goga portretas
Ta vyra,ant nuotraukos, maciau architektu 4-44,vilnius
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių