Quantcast

Apeliacinio teismo Civilinių bylų skyriaus pirmininke siūloma skirti E. Tamošiūnienę

Lietuvos apeliacinio teismo teisėją Egidiją Tamošiūnienę siūloma skirti šio teismo Civilinių bylų skyriaus pirmininke.

Dėl šio paskyrimo prezidentė Dalia Grybauskaitė patarimo kreipėsi į Teisėjų tarybą.

Pretendentų į teisėjus atrankos komisija E.Tamošiūnienę vienbalsiai pripažino tinkamiausia kandidate vadovauti Lietuvos apeliacinio teismo Civilinių bylų skyriui.

Socialinių mokslų (teisės) daktaro laipsnį turinti E.Tamošiūnienė yra dirbusi Vilniaus miesto savivaldybėje vyr. juriskonsulte, vyr. konsultante, bendrovių „Forekslitas“, „Jokvila“ juriste, advokatų kontoroje „Zabiela, Zabielaitė ir partneriai“ buvo advokato padėjėja, advokato G.Tamošiūno kontoroje dirbo advokate, nuo 2003 metų dėsto Mykolo Romerio universitete.

Lietuvos apeliaciniame teisme ji dirba nuo 2013 metų balandžio.

Pagal įstatymą, Apeliacinio teismo skyriaus pirmininką iš paskirtų šio teismo teisėjų Seimo pritarimu skiria prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

„Teroristai“ ir „mailiaus“ byla

„Teroristai“ ir „mailiaus“ byla portretas
2010 m. (pradėjo „bylą“ ir tęsė beveik 5 metus) "teroristai" iš valstybinių institucijų sužlugdė 7 labai gerai paruoštus pasaulinio lygio akvakultūros projektus, kuriuos jie - „teroristai“ kažkodėl pavadino "mailiaus" (bylos) vardu. Bet jie ("teroristai") patys net negalėtų pretenduoti į garbingą "mailiaus" vardą, jie gal tik galėtų pretenduoti į "blusų" arba "kandžių", na, dar gal nebent į garbingesnį - „asilų“ vardus?

DELFI'io CENZŪRUOJAMAS - BLOKUOJAMAS KOMENTATORIUS

DELFI'io CENZŪRUOJAMAS - BLOKUOJAMAS KOMENTATORIUS portretas
KLANAS TEISME PAVOGĖ MANO RAŠYTINIUS ĮRODYMUS - DOKUMENTUS, kuriuos aš įteikiau LVAT'ui. Gen. prokuroras D. Valys, netyrė mano skundo, o VAT teisėjas Stasys Lemežis (buvęs sovietinis vyr. prokuroras) įteisino dokumentų vagystę. KLANAS nusavino nuosavybę, kurią statė mano tėvas „Katalikų Bažnyčios Kronikos“ bendražygis, nepriklausomybės gynėjas - savanoris, žydų gelbėtojas, KGB‘istų persekiotas ir terorizuotas, Valstybės apdovanotas ir pagerbtas ne vieno muziejaus stenduose. Bylą tarp manęs ir TM nenusišalinęs nagrinėjo buvęs Komunistų partijos nomenklatūrininkas, kolegijos pirmininkas Anatolijus Baranovas, kurio sūnus T ministro patarėjas Tomas Baranovas. IŠ NETEISĖS PADARYTA TEISĖ, NES NEDAVIAU KYŠIO. KAS TEIS TEISĖJUS IR VALSTYBĖS „TARNAUTOJUS“, MANE AKIVAIZDŽIAI APVOGUSIUS, KURIUOS AŠ BRANGIAI IŠLAIKAU? KAIP APSIGINTI NUO NIEKIENO NEKONTROLIUOJAMŲ, NEDESOVIETIZUOTŲ KOLABORANTŲ, KOMUNISTŲ LVA TEISMO VAGIŲ IR NETIRIAMŲ TEISĖJŲ NUSIKALTIMŲ, MELO BEI NETEISINGUMO???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių