Quantcast

Angelai sargai: pareigūnas iš degančio daugiabučio išgelbėjo trejų metų mergaitę

  • Teksto dydis:

„Kiekvienas sėkmingai pasibaigęs įvykis, išgelbėta gyvybė yra svarbi policijos pareigūno darbo dalis. Ir kiekviena gauta padėka skatina dar atsakingiau ir uoliau atlikti šią pareigą“, – taip savo darbą apibūdina Telšių policija. 

Telšių rajono policijos komisariato pareigūnus pasiekė gyventojo padėka: „Pagarba ir begalinė padėka pareigūnui, kuris išgelbėjo mano trejų metų dukrą iš degančio bendrabučio“.

„Kaip vėliau pavyko išsiaiškinti, rugsėjo 16-osios naktį, Telšių mieste dirbo ir apie 2.31 val. į gautą pranešimą sureagavo Telšių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai: vyriausiasis patrulis Dovydas Valančius, vyresnioji tyrėja Irma Paliulytė, vyriausiasis patrulis Kęstutis Kontrauskas ir vyriausioji patrulė Aurelija Pociutė. Pareigūnai tąkart reagavo į pranešimą apie degantį butą antrame aukšte, Telšiuose, Rambyno gatvėje“, – rašoma policijos pranešime.

„Nuvykus nurodytu adresu antro aukšto koridoriuje degė bendro naudojimo patalpa – virtuvė. Reagavimo skyriaus vyriausiasis patrulis Dovydas Valančius operatyviai sureagavo į iškviestą įvykį, kurio metu ugniagesiai jam pranešė, jog viename kambaryje yra mergaitė. Jis savo profesionalumo dėka, uždėjęs šlapią rankšluostį iš bendrabučio išnešė trejų metų mergaitę“, – apie pareigūno drąsą skelbia kolegos.

Telšių rajono policijos komisariato pareigūnai teigia, kad kiekvienas iškvietimas jiems yra svarbus ir visais atvejais dedamos visos įmanomos pastangos pagalbos rankai ištiesti.

„Ne išimtis buvo ir ši, laimei, sėkmingai pasibaigusi. Ginti. Saugoti. Padėti“, – rašoma policijos pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Yra ir padorių policininkų, ne visi yra "pitbuliai" laukiantys komandos "fas"?

Kroksul

Kroksul portretas
staiga jai perkamas ledinis ciulpinukas ir astrus peilis

I d o m u

I d o m u  portretas
Kur tevai buvo kad mergaite viena nakti namuose???
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių