Quantcast

Alytaus miesto savivaldybės atstovė: tikimasi, kad šiandien gaisrą pavyks užgesinti

Gaisrą Alytuje esančioje padangų perdirbimo įmonėje „Ekologistika“ penktadienį tikimasi užgesinti, Eltą informavo Alytaus miesto savivaldybės atstovė.

„Smilkimo procesas vyksta, gaisras dar nėra iki galo užgesintas, bet labai tikimasi, kad šiandien tai pavyks padaryti“, – Eltą informavo savivaldybės atstovė Loreta Gaižiuvienė.

Penktadienį 15 valandą savivaldybėje į posėdį rinksis Ekstremalių situacijų komisija, kuri išklausys naujausią informaciją iš ugniagesių.

„Apsvarstome rekomendacijas apie įmonių darbą Pramonės rajone, ką daryti su ugdymo procesu. Kadangi prasidės mokinių atostogos, dėl to jau nebereikės svarstyti šitos temos“, – sakė L. Gaižiuvienė.

ELTA primena, kad spalio 16-osios naktį Alytaus miesto padangų perdirbimo įmonėje „Ekologistika“ kilo didžiulis gaisras. Degė apie 2 tūkst. kvadratinių metrų ploto sandėliai, kuriuose laikomos naudotos padangos. Gaisrą gesino ugniagesių pajėgos iš Alytaus, Kauno, Lazdijų, Vilniaus, Varėnos ir Marijampolės.

Aplinkos ministras Kęstutis Mažeika gaisrą pavadino viena didžiausių pastarojo meto ekologinių nelaimių. Jo teigimu, gaisro padaryta žala gamtai gali siekti 5 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių