Quantcast

Akibrokštas karo fone: „Aibėje“ – žaislinis rusiškas policijos automobilis

Rusijai įsiveržus į Ukrainą Lietuvos parduotuvių lentynose beveik akimirksniu neliko rusiškų ir baltarusiškų prekių, tačiau kai kur jų vis dar galima rasti.  

Praėjusią savaitę į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi skaitytojas, kurį nemaloniai nustebino vienoje „Aibės“ tinklo parduotuvių rastas rusiškas žaislas.

Į parduotuvę Linkmenų kaime Ignalinos rajone užsukę žmonės galėjo įsigyti ne šiaip neutralią prekę, pagamintą Rusijoje. Tai buvo žaislinis policijos automobilis su rusiškais užrašais. 

„Šiuo žaislu jau nebeprekiaujama parduotuvėje“, – sureagavo į portalo kauno.diena.lt užklausą prekybininkai ir išėmė iš prekybos.

Šiuo žaislu jau nebeprekiaujama parduotuvėje.

„Pirmiausia, dėkojame „Aibės“ pirkėjams, kurie pastebėjo prekę ir informavo. Patikrinę, iš tiesų žaislų lentynoje radome vieną vienetą, kurį jau išėmėme iš prekybos. Prekė atsitiktinai liko prekyboje, kadangi tikrinant pagal prekės kodą, šio žaislo – mašinėlės su rusiškomis raidėmis, kilmės šalis kita. Prekės importuotos į Lietuvą iš Kinijos beveik prieš dvejus metus, dar 2020 metų pabaigoje“, – nurodė „Aibės“ Rinkodaros departamento vadovė Vitalija Ročė. 

Ji pridūrė, kad „Aibė“ rusiškų ir baltarusiškų kilmės prekių nebeperka nuo 2022 metų pradžios. „Pavienėse parduotuvėse galima rasti tik prekių likučių“, – teigė V. Ročė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesuprantu

nesuprantu portretas
kas gali pirkti Aibėje už tokias kainas? Ir kad ten iš viso nėra ką pirkti.

> Jurgita Šakienė

> Jurgita Šakienė   portretas
Jurgita Šakienė, Tu visai neturi apie ka rašyti ? Tuos žaislus gamina Kinija. Gamina aibe modeliuku iš visu Šaliu. Jurgita Šakienė, nemoki - nerašyk. Nusipirk Čiupa-Čiups ir čiulpk...

kas daugiausiai šūkauja?

kas daugiausiai šūkauja? portretas
ogi tie ,kas patys rusiškame mėšle iki ausų įklimpę .Bloga darosi nuo to per didelio uolumo..Švonderių kraštas!
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių