Quantcast

A. Adamkienė lieka medikų rankose

  • Teksto dydis:

Nuo šeštadienio Santaros klinikų reanimacijos skyriuje besigydanti Alma Adamkienė vis dar lieka ligoninėje.

Pirmadienį buvo skelbta, kad trečiadienį ponia Alma tikrai bus paleista į namus, tačiau situacija pasikeitė. 

tv3.lt šaltinių teigimu, A.Adamkienė lieka medikų priežiūroje. 

Ją prižiūrinti gydytoja, Vidaus ligų diagnositikos skyriaus vadovė Aušra Marcijonienė pažadėjo netrukus pateikti daugiau informacijos apie ponios Almos būklę. 

Buvusi pirmoji šalies ponia į ligoninę pateko po to, kai jai pasireiškė virusinės infekcijos komplikacijos. Prezidentas Valdas Adamkus šeštadienio rytą pastebėjo žmoną be sąmonės, todėl netrukus iškvietė greitąją pagalbą.

„Jos būklė pablogėjo šeštadienį, tada iškvietė mane ir greitąją pagalbą, nes buvo didelis vangumas, silpnumas, nebuvo jėgų. Gyvybinės funkcijos buvo normalios, bet mes ją pervežėme į Santariškes. Buvo atlikti visi tyrimai, vertinami trumpalaikiai kraujotakos sutrikimai, bet kažkokių grėsmingų dalykų mes neaptikome“, – pasakojo A. Adamkienės gydytoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hjk

hjk portretas
ZMONES KOKIE JUS ZIAURUS..

Verute

Verute portretas
As pati daznai sergu todel man labai gaila zmoniu ,kurie serga .O guleti reanimacijoj ,matyt kaip mirsta zmogus ,nors ir svetimas- verksmingai liudna neziurint i amziu.Juk tai kazkieno labai artimas ir brangiausias zmogus.Bukim jautresni ir geresni kiekvienam.Gyvenkit dar ilgai nepaisant amziaus,Alma,vietos po saule pakanka kiekvienam Lietuvoje.Stiprybes.

kaunas

kaunas portretas
kai susirgo mama tai greitoji nuveze ir numete priimamajame. Visi kalbejo- sako ko noret juk 87 metai. O cia matai ponia amerikone. Gyventu Amerikoje paziuretume ar kas taip sokinetu uz dyka. Todel pirdylnikai ir sedi Lietuvoje
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių