Quantcast

A.Baukutė sumokėjo, bet nesumokėjo

Parlamentarė Asta Baukutė savo kolegoms pranešė iš savo kišenės jau sumokėjusi už sudaužyto visureigio remontą, bet dienraščio žurnalistui pateikė kitą versiją.

Trečiadienį Seimo Etikos ir procedūrų komisija įpareigojo A.Baukutę už automobilio remontą sumokėti iš asmeninių lėšų. A.Baukutė šį automobilį nuomoja iš parlamentinei veiklai skirtų lėšų. Jos vyras Kęstutis Rupulevičius įtariamas šiuo automobiliu padaręs avariją ir pasišalinęs iš įvykio vietos.

Vakar Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcija žiniasklaidai išplatino pranešimą, kuriame nurodyta, kad "A.Baukutė už sugadinto automobilio remontą iš asmeninių lėšų sumokėjo dar iki Seimo Etikos ir procedūrų komisijos posėdžio, kuriame buvo vertinamas jos elgesys". Pranešime taip pat priduriama, kad "A.Baukutė taip pat atsiprašė TPP frakcijos narių už kelias savaites trukusią sumaištį".

Trečiadienį po komisijos posėdžio dienraščio žurnalistas telefonu kalbėjosi su A.Baukute. Paklausta, ar sumokės už automobilio remontą, parlamentarė atsakė: "Esu pasirengusi už automobilio remontą sumokėti už savo pinigus." Paklausta, kiek galėtų kainuoti jos nuomoto visureigio remontas, parlamentarė sakė to nežinanti, nes jis neva dar dirbtuvėse. "Šiuo metu automobilis dirbtuvėse. Kiek kainuos – dar nežinau", – jau po komisijos posėdžio tikino Seimo narė.

TPP frakcijos seniūno pavaduotojas Antanas Nedzinskas dienraščiui sakė, kad A.Baukutė vakar per frakcijos posėdį taip pat pareiškė jau sumokėjusi už automobilio remontą.

"Per frakcijos posėdį ji mums pasakė, kad visureigį suremontavo iš savo lėšų. Paskui ir buvo išplatintas šis pranešimas", – sakė A.Nedzinskas.

Paklaustas, kodėl jo frakcijos narė kolegoms sako viena, o žurnalistams – kita, A.Nedzinskas atsakė: "Savo nuomonės šiuo klausimu jums nepareikšiu."

Susisiekti su A.Baukute vakar dienraščiui nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
.

Saulius1

Saulius1 portretas
Melas melas ir dar kartą melas. Deja, TIK tokie ir reikalingi Seime. Tik va - o kas 'jais' manipuliuoja, kam tai naudinga?

Saulius1

Saulius1 portretas
Bet juk epopėja - tęsias.
VISI KOMENTARAI 5

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių