Quantcast

Žurnalo viršelį su interviu VRK pripažino paslėpta A. Bilotaitės politine reklama

Grįžti į straipsnį

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Nusikalstamos gryblandsebrgyno gaujos narė. Klaipėdietei - įsivaizduojat ką rašote: reikia gailėtis, kad neišsirinkome nėščios klano atstovės? Dar tokios nelaimės. Lai eina dirbti į kokį darželį, ar Dovilų seniūniją, tai visai ne tas lygis. Tai spaudos išpustyta dirbtinai padaryta inteleigente. Sėkmės auginant atžalas.

...

... portretas
O pas mus barakudoms leidžiama reklamuotis?.. o jei ji barakuda (papildomas verslas!), tai kaip su draudimu seimūnams užsiimti papildoma veikla?

Jonas

Jonas portretas
Merga ,nuviliojusi vedusi vyra,yra barakuda.Gyvena nesusituokusi ir yra krikscioniu demokratu partijoje-ar gali buti didesne dviveidyste ir pasileidimas...

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Ką čia paistot, Lietuvoj kas antra-trečia moteris su mergautine pavarde. Mamos viena pavardė, vaiko kita, tai ir jos gauna pinigus už vienišos mamos. Neturit ką rašyt, imkitės statistikos ir pateikit rezultatus, kodėl tiek moterų vaikšto su mergautinėm pavardėm ir turi vaikus, gal joms taip patogiau, o gal vyrai neima į žmonas, kad paskui būtų lengviau išeiti, nereikėtų skyrybų. Gaila, kad Bilotaitę neišrinkote Klaipėdos mere, o dabar klausykitės muzikantų.

Klausimas VRK

Klausimas VRK portretas
O Karbauskio ,,Naisių vasara 2019" ne politinė reklama, ne begėdiškai paankstinta rinkimų kampanija?

kiekviename žingsnyje konservatoriai n e s ą ž i n i n g i,

kiekviename žingsnyje konservatoriai n e s ą ž i n i n g i, portretas
ne tik VAGYS , bet ir dvasiniai V E R T E L G O S , kurie gyvena kitų sąskaita -veltėdžiaudami

...

... portretas
o kokia geda matyt uz vaika pinigus gauna vienisa mama

AS manau

AS manau portretas
Niekur neskaiciau ,kad santuoka iregistruota.Tai sugyventiniai ,o ne seima.Ir politikei dar konservatoriu partijos tai ne garbe,

Galerijos

Daugiau straipsnių