Quantcast

Žinia apie Adamkų sveikatą: prezidentas išleidžiamas namo, A. Adamkienė – dar reanimacijoje

Kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus ketvirtadienį išleidžiamas iš Santaros klinikų, kur buvo paguldytas po koronaviruso infekcijos, jo sutuoktinė Alma Adamkienė lieka reanimacijos skyriuje.

„Prezidentas Valdas Adamkus šiandien išleidžiamas iš Santaros klinikų tolesniam ambulatoriniam gydymui namuose. Poniai Almai Adamkienei tęsiamas gydymas reanimacijos skyriuje“, – BNS informavo V. Adamkaus referentė Božena Bagonaitienė.

95-erių V. Adamkui koronavirusas nustatytas rugsėjo pabaigoje. Pradžioje jis gydėsi namuose, vėliau pasijuto blogiau, todėl sekmadienį buvo paguldytas į Santaros klinikas.

Tuo tarpu 95-erių A. Adamkienė klinikose gydoma nuo rugsėjo 28-osios.

Klinikų atstovai šios savaitės pradžioje skelbė, kad nors A. Adamkienė toliau gydoma reanimacijoje, stebima jos būklės gėrėjimo tendencija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Už \\\\\.../////

Už  \\\\\...///// portretas
savus gydosi išlaikytiniai? Jei ne,lai valin į Amerikę gal tenai dar vieną ŠKE kankinimų kalėjimą pastatys,gaus kompensacijas.

tik

tik portretas
neidomu nes 1 marmaliuoti raso kiti kom idijotiskai atsiraso tai palikit visus ramybeje likimas su karma paskirstys koznam savo vieta ???===

Hihi

Hihi portretas
ZiniA_apE ka?_SUDAS....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių