Quantcast

Ž. Pavilionio vestuvės Berlyne – per Seimo apmokėtą komandiruotę

  • Teksto dydis:

Seimo Užsienio reikalų komiteto (URK) pirmininkas Žygimantas Pavilionis susituokė Berlyne, tai jis padarė Seimo kanceliarijos apmokėtos komandiruotės metu, trečiadienį pranešė naujienų portalas 15min.lt.

Parlamentaras tvirtino už būsimosios žmonos kelionę į Vokietiją mokėjęs pats, o susituokęs laisvu nuo darbo metu.

„Už visą savo sutuoktinės kelionę apmokėjau savo pinigais. Pasinaudojęs pusvalandžiu tarp oficialios programos, metu po darbo, atlikom procedūrą, už ką esu dėkingas ambasados darbuotojams. Už tai irgi užmokėjau“, – portalui sakė politikas.

Už visą savo sutuoktinės kelionę apmokėjau savo pinigais. Pasinaudojęs pusvalandžiu tarp oficialios programos, metu po darbo, atlikom procedūrą, už ką esu dėkingas ambasados darbuotojams. Už tai irgi užmokėjau.

Užsienio reikalų komiteto narys, opozicinių „valstiečių“ atstovas Giedrius Surplys sakė, kad šį klausimą turėtų aiškintis Seimo valdyba ir galbūt Seimo Etikos ir procedūrų komisija, nors neatmetė, kad vestuvės su Seimo valdyba galėjo būti suderintos. Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen tvirtino neturinti duomenų, kad sutuoktuvės būtų įvykusios Ž. Pavilionio darbinių pareigų sąskaita, o parlamento kanceliarija nepatyrė jokių su ceremonija susijusių išlaidų.

Sprendimą dėl apmokamos Ž.Pavilionio kelionės į Vokietiją Seimo valdyba priėmė birželio 2-ąją. Planuota, kad ten birželio 8–12 dienomis URK pirmininkas vyks kartu Latvijos ir Estijos parlamentų užsienio reikalų komitetų pirmininkais ir susitiks su Vokietijos valdžios atstovais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aiste

Aiste portretas
Bet ar tai tikras reikalas buvo? Rimtai?

To Kęstas

To Kęstas portretas
Deja...pritariu

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje klesti vagių valdžia: šaukia, kad gaudytume vagį Lukašenką, tuo metu patys vogdami mūsų bendrą turtą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 72

Galerijos

Daugiau straipsnių