Quantcast

I. Šimonytė apie tai, kokie verslai pirmiausia galėtų tęsti veiklą: dar reikės padiskutuoti

  • Teksto dydis:

Premjerė Ingrida Šimonytė sako, kad apie verslus, kurie pirmiausia galėtų pajusti karantino švelninimą, dar reikės diskutuoti.

„Apie tai dar kalbėsime atskirai, esame sutarę, kad atskirai susėsime verslo ir veiklų temoje kalbėtis su ekspertais, Ekonomikos ir inovacijų ministerija bei Sveikatos ministerija, kokiais terminais ir kokia seka yra saugiausia apribojimus laisvinti,

Akivaizdu, kad verslai labai skirtingi. Yra verslai kontaktiniai, bet labai maži, kur rizikos yra vienokios, yra kažkokie traukos centrai, kur dėl žmonių skaičiaus ir srauto kontaktų gali būtų daug“, – žurnalistams sakė I. Šimonytė.

„Apie tai dar reikės padiskutuoti atskirai. Manau, kad šią savaitę tokią diskusiją turėsime“, – pridūrė ji.

Karantinas Lietuvoje galioja iki sausio 31 dienos. Jo metu apribota daugelis veiklų, neveikia kavinės, restoranai (išskyrus maistą išsinešti), daugelis parduotuvių, išskyrus maisto. Taip pat veikia vaistinės, veterinarijos, optikos ir ortopedijos prekių pardavimo vietos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesupratau

nesupratau portretas
bene ji apsikirpusi? kas kirpo? aš irgi noriu....

Dalia

Dalia portretas
Šita su savo svita besmegenių įsivaizduoja kad kovidas dings po jų karantino suvaržymų ir skiepų net viršijo Veryga.Siaubas kaip nesupranta kad reik prisitaikyti ir gyvent su kovidu visada kaip ir su gripu ir nezlugdyti ekonomikos ir švietimo.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei sita nesikerpa, tai kitiems reikia. Isrenka visokius...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių