Quantcast

Valdžios planas sugrąžinti emigrantus ir didinti gimstamumą stringa

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Cia didelis pliusas, kad valdzia kazka daro o ne uzglaisto problema emigrantais is ukrainos. O komentaruose pastoviai verke kaip blogai viskas, degradavus visuomene visiskai..

grįžkite

grįžkite portretas
kad valdžiažmogiai toliau šluostytųsi į jus kojas.

Edita

Edita portretas
Svarbiause Lietuva nori susigražinti tik gimdančias moteris, jei virš 40, nurašytas,,,,net papildomam pencijiniam fondui galim nebesiregistruoti,,,,, pasiūlymas...... Iškelkit ministerijas i rajonus ,rajonai atsigaus...išsilavinę žmonės norės isidarbinti, suteikit rajonuose butus nuomai , visam gyvenimui, be išperkamosios galios. Sudarykit sąlygas investuoti į Lietuvos rajonus lengvatinėm sąlygom ,bei sutvarkykit socialinias galimybes. Gautų tėvai po 200 eurų už vaiką iki 13 metų, viskas tvarkytis pradėtų,,, Padidinkit vidutinei klasei perkamąją galią, per mokesčius viskas atgal sugrįš,,, judėkit kol laikas,stagnatoriai!

tai

tai portretas
Manau negalvojat, kad mano vaikai ir anukai,tures atidirbti uz jusu isvogtus ES pinigus tikrai to nebus.

Kęstas

Kęstas portretas
Žmonės vėl pradeda rūpintis jų tautos likimu. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Neveiks. Prisipažinkime, kad vien skurdo galimybė žmones išbaido iš Lietuvos. Štai Mauricas siūlo visiems – po 230 eurų pensijos, net ir niekada nedirbusiems. Tai išryškina faktą, kad mūsų dauguma Lietuvoje galvojo, kad jei tu esi sena, padarei klaidų, nes auginai vaikus ir nesurinkai reikiamo stažo, tai tau reikia senatvėje sukurti pragarišką skurdą, kad pabaidyti kitus. Tokiu būdu mes parodėme, kad negerbiame žmogaus, jei tas žmogus suklysta. Suklysti gali kiekviena, todėl kiekviena galvoja, kad Lietuvoje gali būti žiauriai nubausta. Todėl daugelis emigruoja iš tokios Lietuvos. Todėl Lietuva išmiršta. Maurico pasiūlymas nejučiomis atkreipia mūsų dėmesį, kad barbariškas, Afrikos lygio, skurdas kompromituoja pačią Lietuvos valstybės idėją ir tuo pačiu sunaikina Lietuvos valstybę. Sakote, kad žmogus žmogui yra vilkas? Tai tik anksčiau buvo madinga. Dabar prezidento Trumpo išrinkimas JAV bei Brexitas Jungtinėje Karalystėje rodo, kad vilkiška mada jau praėjo. Žmonės vėl pradeda rūpintis j

doi

doi portretas
privaloma tarnyba kariuomenej merginom---------iskart gimstamumas soks i virsu----aisku pasalpu reiks...

cha ha ha pederastu lezbiu

cha  ha  ha  pederastu lezbiu  portretas
ir konesrvatdegeneratu KGBesniku su polit kaliniais tremtiniais priesrinkiminiai y prezidentus nuo ju gaujos kandidatine reklama .. 25 metus treme , vijo ,apvaginejo, vaikus voge, zude prievartavo. verte tautra evakuotis is tevynes --dabar akys prasviesejo ir vietoj isvogtu simtu milijardu ,numes 2 milijonus kad emigrantus susigrazintu ir bobos jiems vaiku prigamintu...

taigi

taigi portretas
prisileidot pabegeliu tegul gimdo kinisku metodu naujus vergus nes socmafijai su /globejomis to negana galvoja gal atsiras koks durnelis griz o vaikus paleisim apivarton negriz o jei griz tai jums jiks nato nepades .....

besmegenis is USA

besmegenis is USA portretas
Nekliedekite valdziasnukiai apie jaunimo sugryzima.Jusu sukurti kvaili istatymai musu penkiu asmenu seimai ateme liet.pilietybe.Dabar sunus(JAV pilietis)masto apie Vietnama(jo zmona gimusi JAV,bet tevai is Vietnamo,pabege nuo komuniagu smurto)Dirba zinomoje kompanijoje ir jam siulo ten su grupe kolegu atidaryti nauja filiala.Apie atlyginima nekalbesiu,nes ir musu prezidente apsiverktuOjus cia svaigstate apie kazkokias mokesciu lengvatas

komsamolcai

komsamolcai portretas
kada grazinsit zemes

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kas čia gali grįžti,jeigu privisę visokių tarnybų,valdybų,komitetų,komisijų šimtatūkstantiniai legionai susirūpinę tik tuo,kaip saviškiam pakelt atlyginimus ir tarp savęs biudžetą pasidalnt,o ,,liaudžiai'' atrodyt gražiai susišukavusiu ir patriotu-gynėju nuo susigalvotų priešų.Iš tiesų durnių laivas tik ne pagal V.Petkevičių,o pagal A.Verygą.

??

?? portretas
1.Susimažinkite valdymo aparato skaičių ir algas (normaliai, kaip sako su protu, tegul jos būna aukštesnės). 2.Į LR Seimą turi būti balsuojama už kandidatą ne už sąrašą, kaip iki šiol. Padarykite tai (žinau Konstitucijos pakeitimai), 3.Panikinkite korupciją. 4.Sutvarkykite įstatymus taip, kad žmonės neitų į mitingus kaip dabar. Vaiki, miškai, mokytojai, į ką tai panašu? 5.Remkite smulkūjį verslą, mažinkite pradedantiesiems verslauti mokesčius. 6.Sumažinkite PVM mokestį, kainos nukris automatiškai. Nereiks įvesti talonų, iškyla prisiminimai apie sovietmetį, kai kruopoms buvo talonai....ir ne tik. Ir dar galėčiau rašyti.... Sgrįšime neprašyti (už visus nekalbu).....dabar kur grįžti? Apsisukus išvažiuoti? Gero vakaro visiems.

durniu laivas

durniu laivas portretas
nejau toks debiliskas planas gali suveikti matyt veryga savo tiesioginio darbo nesijima nors ir jam reikia skubios pagelbos

vardas

vardas portretas
kuria visokias pseudoprogramas kad galetu pinigus isisavinti kam reikia. O mus laiko kvailiais, nes mes visi, kurie Lietuvoj, nesvarbūs. Net i streikus nereAGUOJAMA, O TIK REZGAMI SAVANAUDISKI PLANAI KAIP ISSIGRIEBTI IS BIUDZETO pinigeliu sau prisidengus visokiom programom.

vardas

vardas portretas
ar ne geriau tuos pinigus paskirtų zmoniu algoms kelti, tai ir anie sugriztu. Juk del algu isvaziavo/

apta

apta portretas
dar karta pinigu svaistymas nes visus skirtus pinigus informacijai ir tt. atiduos saviskiu firmoms ir garsiai reks kiek mes daug padareme kad sustabdyti emigracija o is tikruju geriau komentarus pasiskaitytu gautu informacijos ka is tikruju reikia daryti

emigrantas is UK

emigrantas is UK portretas
Nereikia cia burti ir kurti ivairius planus. Lietuvoje prekiu ir paslaugu kainos pralenke Anglijos kainas jau pries pusmeti. Kai Lietuvoje minimalus atlyginimas prie dabartiniu kainu bus 1000 eu, emigrantai gal but ir grys. Visa kita tai visokiu valdziazmogiu komitetu kurimas ir pinigu "issisavinimas" nenuveikiant nieko realaus.

Lietuva parduota ir isvogta.

Lietuva parduota ir isvogta.  portretas
Emigrantai NEGRIS NIEKADA. Broli sese, negrisk i Lietuva. Valdzia tave apgaus ir apvogs. Moterys, negimdykit vaiku valdzios vaiku grobimo tarnyboms ( GESTAPui) . Valdzios vaiku grobimo tarnybos (GESTAPas) juos pagrobs ant organu arba parduos pi.de.rams ir lezbietems.

Algys

Algys portretas
Reikia adatas ne i bananus sukisti ,o su jom badyti prezervatyvu pokelius!

...

... portretas
CHE: "Tarp svarbiausių dokumente nurodomų tikslų – jaunimo emigracijos mažinimas, ketinama skatinti darbdavius įdarbinti jaunus asmenis, nustatant laikinąsias mokesčių lengvatas" - bet kad VIS VIEN darbdaviui du ukrainiečiai bus PIGIAU nei vienas lietuvis! Na o čia: "Tame pačiame plane numatytos priemonės, kurios, kaip tikisi Vyriausybė, paskatins didesnį gimstamumą" - KAIP tai koreliuojasi su PLANAIS visas merginas priverst tarnaut kariuomenėje?.. (nebent ten joms bus duota karinis įsakymas: "Per 9 mėnesius pastot ir pagimdyt"). Tik kad - toliau JAU aišku: kareivinės netinkama vieta kūdikiams augt, tai 'Vaikų teisės' juos atims, o kareivė gaus naują 'karinę' užduotį. Ir taip užsisuks vaikų eksporto biznis; gimdyt nebesugebančios bus komandiruojamos į Ukrainą.

tautos nebesugrazinsit

tautos nebesugrazinsit portretas
o kur anksciau buvot ,miegojot ,nera kam dirbti,ieskot durniu ,dabar patys dirbkit ponai gobsuoliai vagys ,pirmyn,erodai

Anonimas

Anonimas portretas
galva pasasle JIE TIKRAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grįžkit, nes

Grįžkit, nes portretas
Mums trūksta kūdikių ir vaikų, kad galėtume iš jūsų juos pagrobti. Na ir ieško durnių... Manau, reiktų ne grįžti, o bėgti iš čia kur akys neša.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Pasiūlysiu ir aš garantuotą emigracijos mažinimo planą.Už vieno jauno lietuvio įdarbinimą darbdaviui sumažinti mokesčius tiek,jad jis už tą sumą galėtų pasisamdyti 2 ukrainiečius.

Buves

Buves portretas
Būnu toje Lietuvoje ,nes šiuo metu negaliu emigruoti ,del tam tikrų priežasčių.Buvau išvykęs ir išvyksiu ,kaip tik galėsiu ir susitvarkysiu reikalus.Nera tikslo čia gyventi ir išlaikyti dykaduonių tarnautojų didžiulę masę ir seimą.

Emigrantas

Emigrantas portretas
Nesugrįš kol Lietuvoje nebus tvarkos ,korupcijos,prievartos.Kol neirodines kur balta,kad reikia sakyti jog juoda.Kol nebus valdininkų sumažinta per pusę ,visose institucijose,seime.

Paf

Paf portretas
Pimpalo vietoj ta lietuva, nejuokinkit pasaulio su tokiu pseudo skatinimu...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Arba je patys durni,arba visus mus laiko durniais.Kad sumažinti jaunų žmonių emigracją mokėti darbdaviams ?! ! !

Kodėl

Kodėl portretas
komentaruose užblokuotas balsavimas(,,laikas")?

Visų pirma

Visų pirma portretas
priverskit atlyginimus, analogiškus užsieniniams mokėti, paskui - duokite tokias pat lengvatas ir paramą gryžus įsikurti kaip kad duodate valkatom perbėgėliams.Tai pradžiai.

magnolija

magnolija portretas
Gryzkit reiks patrankoms mesos karui su Rusija del geriausios drauges UKRAINOS.

Su tokiu

Su tokiu portretas
požiūriu į žmones???

Nu jo

Nu jo portretas
Gimdykit vaikus, o mes juos iš jūsų juos atimsim. Bet nesijaudinkit - vis tiek gimdykit. Vidurinį pirštą jums...

Q

Q portretas
“formuoti LT ivaizdi, kaip geros vietos dirbti“...713,6 tukst.€+754,8 tukst.€.

Cha cha

Cha cha portretas
Jau vien pavadinimas papiktino ir prajuokino.....pirma ...von lauk...išvarė.o dabar biurokratai kliedi....susimažinkit per pusę seimo išlaikytinių...tai ir bus pirmas žingsnis.....aš net nenoriu.kad mano abu vaikai grįžtų....geriau pas juos išvažiuosim tapę pensininkais...nes iš 200 neišgyvensim......geriau neerzinkite gyventojų...ir tų...kurie dar abejoja dėl emigravimo....

Anonimas

Anonimas portretas
Pavadinimas prajuokino. Ir iš viso, kam kelti tokius neįgyvendinamus tikslus - susigrąžinti emigrantus. Sugrįž keletas ten nepritapusių. Gal. Siekti, kad neišvažiuotų - šiuo klausimu jau galima dirbti. O gimstamumo didinimas - čia jau visai paprasta, juolab, kad šie du dalykai stipriai susiję.

@kiyo

@kiyo portretas
kai like Lietuvoje tevai ir pensininkai prades saukti-gelbekit,tada tikrai sugrys visi visi emigrave gelbeti prismaugtu tevu,bet tada jau bus ne teismas,abejoju ar apie tai valdzia pagalvojo,kitu priemoniu prisivilioti nera,

kaunietė

kaunietė portretas
na taip...kada Nemune ledai išplauks, obelys pabals...supraskit: jie niekada nesugrįš, kad ir kokius planus ir idėjas skleistumėt. Tėvynė ta, kuri rūpinasi savo žmonėmis. Tos šalys tapo jų tėvyne. Jie turi darbą, augina vaikus...o vaikai jau čia nepritaps, nebent vištų gaudytojai, kurie neturi išsilavinimo, sugrįš...o jūs rūpinatės tik savimi, bet ne Lietuvos žmonėmis...

Aha,

Aha, portretas
padidindami elektros ir šildymo kainas...

Algirdas

Algirdas portretas
Sneka kad sneket ...asilai

Tomas

Tomas portretas
Taip, valdzia jau ''paskatino'' grizti i Lietuva su savo vaiku teises apsaugos istatymu. Pasejo tevu baime, kad is ju bus atimti vaikai. Tai kertiniai dalykai, baimeje niekas nenori gyventi, todel ir griztanciu nelaukit ir pinigu nesvaistykit savo reklamoms. Issikuopkit pirma

Regina

Regina portretas
Dieve meno meldziu p[asakykite recepta kai juos galima grazinti. Abu mano vaikai gyvena Londone, dirba ir uzdirba didelius pinigus, ta ka cia lenke nugaras verslinuinkas juos isnaudojo kepykloje, tai ten gauna 8 kartus daugiau, Uzsidirbs normalias pensijas tenai ir sugri6 i Lietuva senatveje. Jai ne vaikai ta as badu mirciau, butas, maza pensija, ligos, negaliu issilaiktyti, tik deka savo vaiku turiu oria senatve nes jie man padeda sumoka uz buta, o as galiu kazkur savaitei nuvaziuoti i Palanga. Koks receptas kad vaikai sugriztu, duokite dabo uo 2000 ar 2500 euru ir suma=inkite mokescius tada gal ir sugris bet deje netikiu

Argi?

Argi? portretas
Kol kas Lietuvos genocidas nusimato dar 6 metus, nes nė viena iš esamų partijų savo programose nesiūlo (o gal ex komunistai neleidžia siūlyt) 1. Prisiekusiųjų/tarėjų teismuose 2. Desovietizacijos. 3. Tiesioginės valdininkų atsakomybės už priimtus Lietuvai žalingus sprendimus 4. KGB archyvo laisvas priėjimas ir dingusių bylų paieška. 5. Peržiūret ir nubaust visus ex komunistus ir spekuliantus per 26 metus nusižengiant konstitucijai vykdžiusius Lietuvos genocidą (prichvatizavimai, teismuose nusikaltėlių, paleistuvių ir visokių iš-krypėlių gynimas suteikiant šiems išmokas ir butus, padorių šeimų naikinimas atimant jų vaikų išlaikymo lėšas (teis. Agurkienė), sveikų žmonių pripažinimas invalidais išmokant lėšas ir suteikiant sanatorijas ir 1000- čiai kitų tautos 21 a. genocido formos pavyzdžių...).

Galerijos

Daugiau straipsnių