Quantcast

Vyriausybės planas: sutarė, kada galėtų atsidaryti kirpyklos ir parduotuvės

Grįžti į straipsnį

Reklama

Reklama portretas
Cia kaip toj beprotiskoj kvailoj dixlako reklamoj..... paspardins kamuoli gali...DDD

Ha ha

Ha ha portretas
Ar teisinga kai maxsimoje i 20 kv m plota leidziama po 10 zmoniu o kartsis ir daugiau, o mazuose parduotuvese tik 1nam zmogui nori skirti tiek kv m???????????

Anonimas

Anonimas portretas
Rimtai, apie karantina kalba ekonomikos ir vrm ministres, kur SAM

yja

yja portretas
nuimkit kaukes esant lauke. Be tyro oro, drėgnom kaukėm... juk tai pirmas žingsnis į kitas ligas. Pilnai pakaks jas dėvėt uždarose erdvėse.

Ha , idiotas ?

Ha , idiotas ?  portretas
Sveikinu , supratome visus jau įtikinai :))

Ha

Ha portretas
Gal verygos pasiilgot ir po 3000-4000 užsikretimų į dieną?

Pasiilgau

Pasiilgau  portretas
sveikatos ministro ,kur jis dingo?

>>>praeivis \\\\\.../////

>>>praeivis   \\\\\...///// portretas
>>>Teisingsi,tik jėga tuos nevidonus sutramdysi,kitaip jie nesusipras.Kiaulę iš pupų,kiek jos nemaldauk,be botago neišvarysi.

praeivis

praeivis portretas
Idomu kiek dar kentesim kad sikinyte su dulkintoju mus laikys uzdarytus. Tautieciai gal jau laikas sukilt vaziuot i sostine ir jega priverst situos idijotus atsistatydint

Niu jo

Niu jo portretas
Geriau į lavonmaišį ir į krematoriumą...

Durniu laivas durniu valdymas

Durniu laivas durniu valdymas portretas
20 kvadratiniu metru oligarchato MAXIMA neuztikrina .Durniu laivas varantis valstybe i dugna.

Diedukas

Diedukas portretas
Armonikaite,-ar ne per mažai 20 kv.m. vienai kirpėjai? Tai verslo žlugdymas.

Bronx

Bronx portretas
Uostik morką

Joooo

Joooo portretas
Tavo idiotizmo lygį jau suvokėme :))) Varai vieną per tą patį :)))

Jo

Jo portretas
Jeiku ruskiu vatnikai su gandragalviais loja,reiškia vyriausybė dirba gerai.Labai greit pamiršote,kai veryga su skverneliu davedė šalį iki 4000 užsikrėtusių per dieną ir net neapskaičiuojamu lavonų kiekiu

Mama

Mama portretas
Apie kokius 20 kvadratinių metrų kalbate? Darželyje grupę lanko 12 vaikų ir kiek kvadratinių metrų tenka kiekvienam vaikui?

vd

vd portretas
Teisingumo ministrė rašo disertaciją su bak laipsniu, išimties tvarka. Extramalus atvejus teisėsaugoje, kurioje nemaža dalis jau turi mokslinius laipsnius. Čia LIETUVA ar suprantate ką išrinkote LIETUVIAI?

Vaiva

Vaiva portretas
Na, kas per briedas. Kirpyklos kur klientai įleidžiami tik iš anksto užsirašius ir tik su kaukėmis, kur viskas dezinfekuojama ir dirbama su pirštinėmis negali dirbti. O štai viešoji pirtis Trilapio g. dirba nepaisant karantino, žmonės grūdasi, pirtinasi be kaukių, moterys viena kitai dažo plaukus, manikiūrus-pedikiūrus daro, antakius piešia, žodžiu totalus bordakas. Dirba ši įstaigėlė be jokios kontrolės ir tai yra toleruojama ???

WWW

WWW portretas
Pagrindiniai Vyriausybės uždaviniai 2021: a) bendri tualetai (negalima skirti pagavl lVDytį) b) lenkų pavardžių rašymas ( o kaip rusų ar ukrainiečių, kinų, švedų, norvegų, vokiečių???) , c) atlyginimų didinimas perlamentarams ir auto grąžinimas bei atpirkimas seimūnams pagal likutinė vertę d) Lansbergio vadinimas profesoriumi ir valstybės vadovu

:)))))

:))))) portretas
Šios vyriausybės komunikacija ? Ne , net žodis komunikacija netinka :))) Tikrai komentuoja viena moteriškaitė paskui kitą ir raktinis žodis " galbūt " :) Praėjusią savaitę sakė galbūt trečiadienį , ekspertai pasakė - ne , tai net neįtraukė į darbotvarkę premjerė Šimonytė . Šiandien vėl siūlysime , svarstysime trečiadienį , galbūt dirbti galės nuo kito pirmadienio ? Manau laikas pripažinti - NESUSITVARKO konservatorės Šimonytės vyriausybė nei su " valdymu " nei su ministrais , bei komunikacija .

Vytautas

Vytautas portretas
Deja, Šioje vyriausybėje visisška betvarkė: komentuoja kas netingi. O kas bus atsakingas? Nejaugi negali sutvarkyti viešųjų ryšių???

Man ši vyriausybė pati

Man ši vyriausybė pati  portretas
beprasmiškiausia per Nepriklausomos Lietuvos laikotarpį , o man baisiausia , kad su kiekviena kadencija valdžios kompetencijos lygis vis žemyn ... Šiai konservatorių , liberaliai laisvų vyriausybei reikia jau ekspertų patarimų ? Tik ką pandemijos valdyme gali patarti skautininkė , verslo ar pramonininkų " prezidentai " ? Pradedu manyti - šis karantinas visai nepanašus į " medicininį " (:

Sundaktaris

Sundaktaris portretas
Ach tai karantina atlaisvina armonaite, o ne sveikatos ministeris? Aisku, aisku...

Leninas

Leninas portretas
"Klausimų turite? Neturite? Taip jums ir reikia".

Teisti vyriausybę

Teisti vyriausybę portretas
Tai nusikalstamai veikianti gauja

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Jeigu jus apkirpo taip, kaip norėjote, pirmiausia pabandykite sau įsižnybti.

bakalauras

bakalauras portretas
Nesimato Dobrowolskos kūno...

Galerijos

Daugiau straipsnių