Quantcast

VRM siūlo savo srityje nutraukti dvišalius susitarimus su Baltarusija

Grįžti į straipsnį

NUTRAUKTI, SUGRIAUTI,APSIMELUOTI, APGAUTI....

NUTRAUKTI, SUGRIAUTI,APSIMELUOTI, APGAUTI.... portretas
Tai Lietuva jau daro virš 30 metų. To rezultatus irgi turime. O kada pradėsime statyti, kurti žmonių gerovei, gyventi skaidriai, be melo ir niekšybių?

Byblotaitei

Byblotaitei portretas
vėl silpnaprotystės priepuolis?

Jau daug kartu

Jau daug kartu portretas
viesai stebejausi : Rusija ir Baltarusija paskelbtos priesemis. Taciau,iki siol ne tik neisvytas ne vienas lietuvisku imoniu vergas is siu saliu,bet ir leista atsivezti dar 30 tukstanciu nauju,iki siu metu pabaigos!!! Tai kuriu velniu dar maivytis apie "neisileisim net su vizomis"!?? Sivakar Vilniuje zuvo lengvike vairavusi ir su fura susidurusi moteris. Puspriekabe - Rusijos numeriais! Tai kaip ten su "sankcijomis"!? Ar jos tik mums,energijos kainomis!?? Kodel mums MELUOJAMA!?? Kodel musu valdziu,politiku ir ziniasklaidos MELAS SENIAI APLENKE RUSIJOS LYGI!??

GALAS

GALAS portretas
Galas Putinui ir Lukašenkai. Susitiko pasitarti kur bėgti, kur slėptis, kur plastines operacijas atlikti, kur turtus laikyti. Tikriausiai į Elbos salą susiruošė, o gal Kubos, o gal Suomijoje kaip Leninas palapinėje,

Nuomonei

Nuomonei portretas
Ne okupantas,o parazitas.

skiep

skiep portretas
uzdaryt siena ir neisileist tu belarusu visiskai.Jie niekad mums draugais nebuvo ir nebus.Per kara jie ejo i Lietuva bandom ir plese bei zude lietuvius pasienio kaimuos.Buvo net sukurti savigynos buriai gintis nuo belarusu.Eina jie velniop su savo batka ir putinu.

Va CIA tu nr 4

Va CIA tu nr 4  portretas
Ir suklydai NE VISI ZMONES YRA BROLIAI YRA TOKIE ZUDIKAI TERORISTAI TURBUT ZINAI JUOS TAI YRA RUSKIAI!!!!!

Senelis

Senelis portretas
O ką, jie iki šiol dar buvo nenutraukti?

SU TOKIA BILOTAITE TOLI NENUKELIAUSI.

SU TOKIA BILOTAITE TOLI NENUKELIAUSI.  portretas
GEDA!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
LIETUVIŲ LIAUDIES PATARLĖ : TUŠČIAS PUODAS ....................................YRA TUŠČIAS.......

4

4 portretas
Visi žmonės mūsų Planetoje, tai viena šalis, viena šeima, o kam kiti žmonės atrodo priešais siūlau ko greičiau tvarkyti savo galvą, kol dar ne vėlu

LIETUVOS

LIETUVOS portretas
Tvora kiaura laužo babajai .

Anonimas

Anonimas portretas
Durnių laivas.Nieko protingo tai ir nepadaro, nesugalvoja . Cihanovską toliau tampykit po Europą. dar išlaikymo išlaidas padidinkit. Prisikvieskit daugiau "specialistų. Durnelių gauja su seniu karalium pirmyn

LABAI NORĖČIAU...

LABAI NORĖČIAU... portretas
labai norėčiau, kad šituos "veidus" prisimintų ateities kartos - KĄ JIE PRIDARĖ LIETUVAI. Labai norėčiau...

????

???? portretas
ji kvanka, ar masiulinių aferistų sėbrė? juk rašo - dabar baltarusų elektrą perkam per aplikui iš latvių, ar tai tiesa? bet prisiminus kaip ji anot žiniasklaidos norėjo su milijonų vertės sklypu Palangoje pasielgti, tai nesistebiu

Purmaliai

Purmaliai portretas
Kaip pasakys kgb atstovė taip ir bus.

Ka jus

Ka jus  portretas
bepratrauktumete,o vairuotojai isivezami tukstanciais centralizuotai! Pagal valstybes kvotas! "Linava" uzsiprase 30 tukstanciu tik siems metams!!! Po 10 kas menesi!

gal gal

gal gal portretas
Gal jaunima s pasikeis,dabar baigiantys mokyklas jie kitokie,tie,kurie jau namie ar šalia neturi sovietinių artimųjų-babuškų,deduškų,kažkaip jie integruojasi,ir moka kalbėti lietuviškai.

Amen

Amen portretas
Šiaurės Italijos kurorto" Bartolomeo" viešbutyje prieš savaitę atsitinktinau užkalbina mus, ekskursantes iš uostamiesčio, rusė Lyda, kažkada keletą metų gyvenusi Klaipėdoje. Išsilavinusi muzikė pedagogė, kuri SSSR paliko devintame dešimtmetyje. Prieš tai pagyvenusi Leningrade( ji taip ir vadino Peterburgą) Minske, Rygoje... Ir kur tik ji negyveno !! Pastaruosius 10 m tik Miunchene su vokiečiu kažkelintu sutuoktiniu. Pasišnekam maloniai su išsilavunusia, vėliau prie fortepijono prisėdusia 75-erų ponia. Pagarbiai, jausmingai bendraujame. Tik staiga, kad "driokstelėjo emociji ir verksmai: Oi, dievočki, čto tvoritsia,:? Polskaja armija okryžila Belarusiju su haimerami, čto tvorit etot Zapad"? Su bendrakeleive likome be žado. apsisukome ir net neatsisvekinusios. nuskubėjome kuo toliau nuo "rusiškos sielos!..Priminsiu, kad ponia Lyda paliko Rusiją iškart po SSSR griūties. Ar Jūs, mielieji, dar turite iliuzijų, KAD ir KUR kur yventų, rusai , PASIKEITĖ ar PASIKEIS??? Aš-ne!

nuomonei

nuomonei portretas
Jeigu šalies gyventojas nemoka vietinės kalbos-jis okupantas.

to julius-ne julius

to julius-ne julius portretas
Kam kaitalioji vardus?Ir nerašinėk tautos vardu,tautos nesusipratėli,ir nekomanduok,nesusireikšmink.

Julius

Julius portretas
Bilotaitė pati nesupranta ką šneka - nutraukti santykius su Baltarusija...nejuokink tu tautos nesusipratėle. Po to, kai Svetlana Cichanovskaja bus išlydėta į Baltarusiją, gal santykiai ir pagerės, minta už tautos pinigus, vaikai prestižinėse mokyklose mokosi, ir kiek dar ta betvarkė tęsis, jeigu nieko nesupranti, užleisk vietą protingesniam, tu Bilotaite, tikra tu nelaimė Lietuvos.

nuomonė

nuomonė portretas
Kokie dar santykiai,susitarimai su tom 2 kaimynėm,jokių amžinai, geriausiau atveju,jei kada pradės elgtis kaip normaliuos valstybės.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Nereikia įsileisti nei Rusų, nei Baltarusių... Jų turime pakankamai... Klaipėdoje iš 3 gyventojų, 2 kalba rusiškai... Jie privalo gyventi savo šalyse!

Klaustukas

Klaustukas portretas
Kažin ar šitoje bilietų pardavėjos galvelėje viskas savo vietoje?

Nepatinka

Nepatinka portretas
man ši ministrė, bet šiuo metu gerb. Bolotaitė - TEISI !!!

Tvanas

Tvanas portretas
Ką klaipėdietė A gnutė-"-drąsioji " konservatorė- VRM vadė, mano apie Lietuvos slavinimą, šių dienų "penktos kolonos" masinę invaziją.? Baisu, kad tokios ordos plūsta pas mus, juk niekas nepakeis rusų atbėgėlių mentaliteto, užkariavimo siekių... Dieve, padėk Lietuvėlei

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Ka sitie "klounai" sneka, o per savaite i Lietuva isileido 10000 orku! Kas cia dabar dedasi, zmones?! Ar dar ilgai kesime priesus valdzioje?!

Nuomonė

Nuomonė portretas
Nenustebčiau jei tokios asabos ir karą paskelbtų.

Anonimas

Anonimas portretas
Geriausi santykiai su moskovija - jokių santykių.

tomas

tomas portretas
akivaizdu, batkarusija kalta, atjunge mums elektra, kad moketumem 60centu uz kwh vietoj 24 centu.

Galerijos

Daugiau straipsnių