Quantcast

VRK nusprendė daugiau nebesiaiškinti, ar rinkimus laimėjęs K. Tubis gali būti meru

Grįžti į straipsnį

Ko verti,tą ir

Ko verti,tą ir portretas
išsirinko,mažutėliai.Kažkas su lietuvių mentalitetu negerai.Renka teistus,korumpuotus,šeimų konglomeratus,puoselėjančius verslus KaZpijoje, ir panašius veikėjus.

jūra

jūra portretas
Sveikinimai K.Tubiui.Anykštėnai atlaikė Jie išsirinko savo žemietį. K.Tubiui linkime sėkmės .

Liaudies balsas

Liaudies balsas portretas
Žmonės nubalsavo ir išrinko! Taškas. Užsieniuose yra atvejų kai merais išrinkdavo katiną. Suverenitetas priklauso tautai, o ne rinkimų komisijai.

Anonimas

Anonimas portretas
Pasityčiojimas iš rinkėjų. Na tokios rinkimų komisijos nekompetencijos turbūt dar niekur nebuvo.Manau turėtų atsistatydinti visa rinkimų komisija su pirmininke priešakyje.Kažkoks marazmas tiesiog.

gaila, gobsumas laimi,

gaila, gobsumas laimi, portretas
Kaip galima su tokia sazine eiti i posta,negaliu suprasti tu zmoniu kurie neziuri i darbus,o renka pagal pazintis,tokie zmones susitepe turetu buti atleidziami nuo rinkimu,cia ir parodo lietuvos zmoniu samoninguma,ko jus norit is valdzios jeigu patys suteikiate jiems galimybe vogti,mus mulkinti,skurdinti,seimas vaiku darzelis,slykstu ir ziureti,vienas nosi krapsto ir tepa ant palanges,kitas susirietes ziuri pornografija,kiti raso zinutes,tai staip dirba musu isrinktieji,tik algas ,priviliagijas,dovanas eikvoja,o valstybes darbai stovi vietoje,net europa jau pirstu gromoja,kur mes einam,ko mes norim su tokiais rinkimais,seimunais,patys budami silpnaprociais,neskirdami geri nuo blogi,tik pazintys,pinigai,gobsumas,svaigalai,kiekviena diena keicia istatymusnes trugdo vagystem,t,t,

klp

klp portretas
"Praėjusį sekmadienį pasibaigus savivaldos rinkimams, daugiausia –17 – merų postų laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija. Socialdemokratai šiuose savivaldos rinkimuose laimėjo ir daugiausiai mandatų – kartu su merais, jie iš viso savivaldybėse laimėjo 375 vietas, pagal mandatų skaičių antri likę konservatoriai – 244 vietas." - Nebesuprantu, bene kanapes legalizavo ? Lietuvos paradoksas - kuo daugiau rinkėją "drožia", tuo jis labiau patenkintas ?

mafija dirba

mafija dirba portretas
Okodel negalima deti minus,aaaaaaaaa

Rici

Rici portretas
K. Tubis dirbdamas Keliu policijoj,Giraites gtv.buvo vienas is didžiausių kyšininkų ir tai žinojo daugelis bendradarbių.

kiek galima

kiek galima portretas
Kiek galima žmogui gadinti nervus? Reikėtų bausti tuos , kurie nesugeba dirbti, nepaiso Įstatymų .

Toks nekaltas žvilgsnis...

Toks nekaltas žvilgsnis... portretas
...bl.,ko turi būti apsiriję balsuotojai už šitą šungrybį?

Kukas

Kukas portretas
Tai balsu perskaiciavimo nebus? Va jums ir saziningi rinkimas

Galerijos

Daugiau straipsnių