Quantcast

VRK: savivaldos rinkimuose balsuoti gali per 21 tūkst. užsienio piliečių

Grįžti į straipsnį

Paksa is prezidento posto ismete -uz

Paksa is prezidento posto ismete -uz portretas
vienam rusuj suteikta pilietybe,.... siandien suteikiamos pilietybes tukstanciams svetimtauciu ir jokiu klausimu niekam nekyla ....MATOMAI KT -samanai -orakulai PAKEITE LIETUVOS KONSTITUCIJOS ISTATYMUS [ o gal aplamai jau nebera lietuvos konstitucijos, valkiojasi kur nors siukslyne ismesta]

per praejusius rinkimus Laisves LGBTQ ,,partija,,,

per  praejusius rinkimus Laisves LGBTQ ,,partija,,, portretas
lietuvoj aplamai tesurinko ti apie 200 balsu.....!!! bet su ambasadoriu pagelba [ kuriuos iskaisiojo po visas ambasadas grybauskaite] ,,,prabalsavus uzsienio lietuviams,,,, [ is kuriu aplamai joks lietuvis nebalsavo bet pasitikrint balsavai , ar ne VRK nesuteike tokios galimybes] stai su siais suklastotais balsais ir atsirado a lia vyriausybeje ir seime visa su aferistu gauja --siandien turit tai ka turit ...... dabar si afera vel sukama is naujo bet jau su suveztu y lietuva banderu pagelba.

Vyksta-- tyli ..sliauzianti , okupacija

Vyksta-- tyli ..sliauzianti , okupacija portretas
lietuvos uzgrobimas , lietuviu kalbos, tikejimo , paprociu ir lietuvos patrijotu sunaikinimas...

o ka as sakiau -konservatlibesosikuir LGBTQ

o ka  as  sakiau -konservatlibesosikuir LGBTQ  portretas
gauja supratus ,kad sansu laimet rinkimus [ o ir aplamai islikt politikoj] su migracijos tarnybu , Bilotaiciu , VRK , muitiniu , KAM -pagelba y lietuva suveze simtus tukstanciu ukrainieciu, baltarusiu [ neva su lietuviskom saknim] ir visus apdalino suteikdami jiems pilietybes ir teise balsuot rinkimuose - nereikejo laukt ir gyvent lietuvoj nei 5 nei 10 metu ,kad gautu pilietybe [ kaip Tapkius slepetes buvo po lova lietuvoj ,o jis amerikoj bet visvien skaitesi ,kad gyvena lietuvoj] ZODZIU--SIOS GAUJOS NUSIPIRKO SAU NUOSAVUS RINKEJUS UZ ABORIGENU MOKESCIU MOKETOJU PINIGUS --jie ir rinks valdzia lietuvoje -lietuviams.

Ne pilietė

Ne pilietė portretas
Labai klystate mieli komentatoriai. Nepiliečiai taip pat kaip ir jus (piliečiai) dirba ir moka mokesčius. Manau jus net nežinote, bet tarp jūsų pažistamu taip pat yra tokiu "nepiliečiu". Gyvenu LT 25 metus. Dėl asmeninių priežąsčių vis dar turiu kitos šalies pilietybę. Eisiu balsuoti. Ir labai džiaugiuosi kad turiu tokia galimybę. Rekomendoju prieš pasisakant pasidometi LT konstitucija ir pan informacija. O jeigu apie migrantus, nepykit, bet kitos ES šalys savo ekonomiką, pensijas ir pan., padidino butent isileidus migrantus arba "nepiliečius".

o kodėl tik 21?

o kodėl tik 21? portretas
Taigi į Lietuvą atvyko 94 000 juodų ir baltų pabėgėlių kuriems eina ne tik europašalpos bet ir mūsų biudžeto išmokos? Ir medicina jiems nemokama, ir pravažiavimas..Taigi jie tikresni piliečiai už vietinius lietuvius:D)

tik

tik portretas
vrk yra neteiseta kaip ir visa kgb zlymu /konstitucija/ kuria mes turim sava o ne fonderlamiu primesta ===

tai

tai portretas
kokie dar sveciai? kaip jav zydbankiai finansavo mirusiu prisikelyma /balsavimui/ tokio izulumo dar nieks nemate tai si kgb saika lenks visus o vietynius pensininkus kurie nepaeina panaudos savo balsams nes biuleteniu isnesiotojos atsisake eit i namus mano atveis kaunas dainavos S taip vagiami balsai gal Orlauskas papublikuos siuos veiksmus ?..p

Jau visai

Jau visai portretas
isk..vejote,svolociai! Kokia teise kistis i rinkimus turi uzsienio pilieciai!??

Galerijos

Daugiau straipsnių